Najbolje porodične komedije koje će vam popraviti čak i najgori dan

Imate lošu nedelju ili jednostavno ne možete da poverujete koliko mnogo stvari je pošlo naopako baš u tako dugo očekivani petak?

najbolje-porodicne-komedije-koje-ce-vam-popraviti-cak-i-najgori-dan.jpg

Ne očajavajte, imamo rešenje za vas. 10 odličnih filmova koji će vas oraspoložiti i dobro vas nasmejati.

Jednostavno je, komedije imaju taj efekat da ulepšaju čak i najgori dan. Sa prijateljima ili sa porodicom, izbor je vaš:

Blended

Udovac i razvedena žena odlaze na dogovoren sastanak na slepo koji počinje loše, a završava se još katastrofalnije. Ubrzo će se naći na istom putovanju u Afriku sa svojom decom.

Evan Almighty

Kongresmena Evana Bakstera kontaktira Bog koji mu naređuje da napravi arku, sličnu onoj Nojevoj, jer se očekuje velika poplava.

Zookeeper

Grupa životinja iz zoološkog vrta rešava da prekrši svoje pravilo ćutanja sa ciljem da pomognu svom omiljenom čuvaru da pronađe ljubav, a da ne mora da promeni posao.

The Muppets

Dok je na odmoru, Volter, koji je najveći obožavalac Mapetovaca, otkriva da zli tajkun želi da sruši studio sa ciljem da iz zemlje crpi naftu. On u pomoć poziva Kermita, Gicu prasicu i ostale likove, kako bi sakupili 10 miliona dolara i sačuvali studio.

Zootopia

Džudi Hops je prvi zec koji se pridružio policiji Zootopije. Zajedno sa sitnim kriminalcem, liscem Nikom Vajldom, pokušaće da reši misteriozni slučaj i da otkrije zločinca.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Natali Portman je strahovala za život, Hoakin Feniks je mislio da će poludeti – Glumci iskreno o svo... Adrienu Brodiju bilo je potrebno šest meseci da se oporavi od snimanja filma The...
Najpopularnija serija u ovom trenutku na Netflixu — Squid Game i još 4 koje će vas držati budnim cel... Južnokorejska serija Squid Game u Netflix produkciji već ruši rekorde i ima pote...
5 zaraznih „pomalo ludih“ serija koje će okupirati svo vaše slobodno vreme Za ljubitelje zanimljivih serija, imamo 5 odličnih predloga koji će okupirati sv...