Najpotcenjeniji filmovi u 2019. godini - šta ste dobro propustili da pogledate?

Dešava se da propustimo mnogo dobrih i kvalitetnih filmova samo zato što nisu bili dovoljno izreklamirani ili su ih kritičari zanemarili iz nekog razloga.

najpotcenjeniji-filmovi-u-2019-godini-sta-ste-dobro-propustili-da-pogledate.jpg

Ipak, tekuća 2019. godina ponudila nam je odlična filmska ostvarenja. Ali, veoma je moguće da veliki deo ponuđenih filmova sa spiska ispod još uvek niste odgledali.

Ovo je samo mali deo najpotcenjenijih filmova u 2019. godini koji su vredni vašeg vremena i pažnje:

Midsommar (2019)

Mladi bračni par putuje u Švedsku kako bi posetili rodni grad svog prijatelja i letnji festival koji se tamo održava. Ali, ono što je počelo kao idiličan odmor, ubrzo se pretvara u košmarno i bizarno iskustvo sa paganskim kultom.

Photograph (2019)

Ulični fotograf je pod pritiskom svoje babe da se oženi. On ubeđuje jednu stidljivu devojku da glumi njegovu verenicu. Par ubrzo razvija neočekivanu vezu koja ih transformiše na način kakav nisu mogli da zamisle.

Alita: Battle Angel (2019)

Radnja je smeštena nekoliko vekova u budućnosti. Delovi napuštene Alite nađeni su u deponiji za otpad i staro gvožđe. Saosećajni sajber doktor u svoju kliniku donosi kiborga Alitu koja je u nesvesti.

Kada se probudi, ona se ne seća ni ko je, niti gde se nalazi. Dok Alita uči kako da se snađe u svom novom životu, Ido pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti.

Crawl (2019)

Masivni uragan pogađa grad na Floridi. Mlada Hejli ignoriše naredbe za evakuaciju i kreće u potragu za svojim nestalim ocem Dejvom.

Kada ga pronalazi teško povređenog u njihovom porodičnom domu, oboje ostaju zarobljeni zbog poplava. Hejli i Dejv otkrivaju još veću opasnost od porasta nivoa vode - nemilosrdni napad džinovskih aligatora.

Fighting with My Family (2019)

Pejdž i njen brat Zek su presrećni kada dobijaju šansu za takmičenje u profesionalnoj borilačkoj ligi. Ali, kada samo Pejdž dobije mesto u konkurentskom programu, ona mora da ostavi svoje najbliže iza sebe i da se sama suoči sa novim načinom života.

Pejdž svoje putovanje započinje transformacijom, dokazujući svetu da ono što je čini drugačijom jeste stvar koja je može učiniti zvezdom.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Natali Portman je strahovala za život, Hoakin Feniks je mislio da će poludeti – Glumci iskreno o svo... Adrienu Brodiju bilo je potrebno šest meseci da se oporavi od snimanja filma The...
Najpopularnija serija u ovom trenutku na Netflixu — Squid Game i još 4 koje će vas držati budnim cel... Južnokorejska serija Squid Game u Netflix produkciji već ruši rekorde i ima pote...
5 zaraznih „pomalo ludih“ serija koje će okupirati svo vaše slobodno vreme Za ljubitelje zanimljivih serija, imamo 5 odličnih predloga koji će okupirati sv...