Napeti filmovi sa visokim ocenama koji će vas držati u neizvesnosti do samog kraja

Jeste li spremni za malo misterije koja će učiniti da tokom celog filma budete napeti i koja će vas na kraju ostaviti otvorenih usta?

napeti-filmovi-sa-visokim-ocenama-koji-ce-vas-drzati-u-neizvesnosti-do-samog-kraja.jpg

Favorit ovogodišnjeg Oskara, korejski Parasite, film je koji spada u kategoriju „must see“ za ovu godinu, a koji su ostalih 9? Evo šta preporučujemo:

Parasite

Korejsko remek-delo, jedan od ovogodišnjih glavnih favorita za Oskara u kategoriji za najbolji film i najbolje filmsko ostvarenje sa stranog govornog područja, nesumnjivo će vas ostaviti bez reči.

Porodica Ki-taek su „džabalebaroši“ koji ne rade apsolutno ništa u životu. Ali, kada se njihovi životi isprepliću sa životom bogate porodice Park, počinje idila... ili horor za siromašnu porodicu iz predgrađa.

The Guilty (Den skyldige)

U ovom neverovatnom danskom trileru policajac Asger Holm dobija poziv od žene koja tvrdi da je kidnapovana. Pokušavajući da joj pomogne, u trci sa vremenom, Asger počinje da odmotava klupko misterije, a stvari nisu onakve kakve je on mislio da jesu.

Uncut Gems

Adam Sendler glumi Hauarda Ratnera, zlatara i zavisnika od kockanja u Njujorku. On u svoje vlasništvo mora da vrati skupoceni kamen sa ciljem da isplati dugove.

Green Room

Pank-rok grupa je prinuđena da se bori za opstanak otkako su članovi bili svedoci ubistva u baru koji je poznat kao svratište neonacista.

The Place Beyond the Pines

Vozač motora poznat po svojim atraktivnim akrobacijama, upliće se u kriminalne aktivnosti kako bi svojoj supruzi i detetu omogućio dobar život. Tako privlači pažnju policajca iz službe i ubrzo se njihovi životi sudaraju, što je pogubno za obe porodice.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Natali Portman je strahovala za život, Hoakin Feniks je mislio da će poludeti – Glumci iskreno o svo... Adrienu Brodiju bilo je potrebno šest meseci da se oporavi od snimanja filma The...
Najpopularnija serija u ovom trenutku na Netflixu — Squid Game i još 4 koje će vas držati budnim cel... Južnokorejska serija Squid Game u Netflix produkciji već ruši rekorde i ima pote...
10 sjajnih filmova koji će vam doneti jesenje raspoloženje Pored drastičnog smanjenja temperatura i kalendar je zvanično označio dolazak je...