10 sjajnih filmova koji će vam doneti jesenje raspoloženje

Pored drastičnog smanjenja temperatura i kalendar je zvanično označio dolazak jeseni. To znači mnogo više vremena kod kuće gde je toplije, puno jesenjih poslastica poput kuvanog kukuruza, pečene bundeve, kao i mnogo filmova.

10-sjajnih-filmova-koji-ce-vam-doneti-jesenje-raspolozenje-01.jpg

Filmovi koje vredi pogledati i potpuno će se uklopiti u vaše novo, jesenje raspoloženje:

Silver Linings Playbook

Pat Solitano, nakon 8 meseci provedenih u ustanovi za mentalno obolele, izlazi napolje. Razlog za to — napad na ljubavnika njegove bivše supruge.

Ali on neočekivano upoznaje Tifani koja menja ceo njegov život.

My Salinger Year

Dok je radila za književnog agenta Filisa Vestberga, mlada perspektivna spisateljica Džoana Rakof dobija lične savete od proslavljenog autora Džej Di Selindžera.

The Mauritanian

Advokat odbrane, njen saradnik i vojni tužilac otkrivaju dalekosežnu zaveru dok istražuju slučaj teroriste osumnjičenog za događaje od 11. septembra koji je šest godina zatvoren u Gvantanamu na Kubi.

Son

Kada se mladić razboli od misteriozne bolesti, njegova majka mora da odluči gde će otići da bi ga zaštitila od zastrašujućih sila prošlosti.

Percy

Persi Šmajzer, farmer treće generacije, tužen je od strane korporativnog giganta zbog navodnog korišćenja njihovih patentiranih semenki. Persie udružuje snage sa budućim advokatom Viver i aktivistkinjom za životnu sredinu Rebekom Salkau u značajnom slučaju koji vodi do Vrhovnog suda SAD.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Natali Portman je strahovala za život, Hoakin Feniks je mislio da će poludeti – Glumci iskreno o svo... Adrienu Brodiju bilo je potrebno šest meseci da se oporavi od snimanja filma The...
Najpopularnija serija u ovom trenutku na Netflixu — Squid Game i još 4 koje će vas držati budnim cel... Južnokorejska serija Squid Game u Netflix produkciji već ruši rekorde i ima pote...
5 zaraznih „pomalo ludih“ serija koje će okupirati svo vaše slobodno vreme Za ljubitelje zanimljivih serija, imamo 5 odličnih predloga koji će okupirati sv...