Najpopularnija serija u ovom trenutku na Netflixu — Squid Game i još 4 koje će vas držati budnim celu noć

Južnokorejska serija Squid Game u Netflix produkciji već ruši rekorde i ima potencijal da postane najgledanija serija na mreži. 

najpopularnija-serija-u-ovom-trenutku-na-netflixu-squid-game-i-jos-4-koje-ce-vas-drzati-budnim-celu-noc-01.jpg

Nakraju krajeva, jesen je kao stvorena za gledanje serija, a ovih 5 će vas definitivno držati budnim duboko u noć:

Squid Game

Stotine siromašnih takmičara prihvataju poziv da se takmiče u naizgled dečijoj igri sa posebno primamljivom nagradom, ali ulog je smrtonosan.

The Chestnut Man

Na mestu strašnog, gnusnog ubistva; jedini jezivi trag je mala figura napravljena od kestena. Dva detektiva traže ubicu povezanog sa nestalim detetom političara.

Maid

Aleks je samohrana majka koja jedva sastavlja kraj s krajem, a kako bi svojoj ćerki Medi obezbedila bolji život, ona počinje da radi kao kućna pomoćnica.

Midnight Mass

Dolazak mladog, harizmatičnog sveštenika donosi čuda, misterije i obnovljenu veru u grad koji polako umire.

Clickbait

Nik Bruer je kidnapovan od strane nepoznatih počinilaca. Ako video dobije preko 5 miliona pregleda, on će umreti. Njegovi najbliži su u trci s vremenom da otkriju ko stoji iza toga i zašto.

(O)Milena | CRNOBELO.rs

Možda vas zanima:

Natali Portman je strahovala za život, Hoakin Feniks je mislio da će poludeti – Glumci iskreno o svo... Adrienu Brodiju bilo je potrebno šest meseci da se oporavi od snimanja filma The...
10 sjajnih filmova koji će vam doneti jesenje raspoloženje Pored drastičnog smanjenja temperatura i kalendar je zvanično označio dolazak je...
10 napetih akcionih filmova ispunjenih uzbuđenjem i adrenalinom od početka do kraja Ako volite brze i dinamične filmove, imamo 10 sjajnih predloga za vas. Ispunj...