10 novih filmova koji su privukli pažnju publike

Mnogo novih filmova koji su izašli krajem 2021. i početkom 2022. privuklo je pažnju publike. Drama, akcija, animirani film, zanimljiva satira o društvu u kojem danas živimo...

10-novih-filmova-koji-su-privukli-paznju-publike-01.jpg

Previše filmova – premalo vremena je moto po kojem se obično vodimo, ali obavezno morate naći slobodan termin da biste pogledali neki od sledećih 10 predloga:

Eternals

Eternals, ili „Večni“, rasa besmrtnih bića sa nadljudskim moćima koji su hiljadama godina tajno živeli na Zemlji, ponovo su ujedinjeni u borbi protiv zlih sila.

The King’s Daughter

Nadajući se da će postati besmrtan, kralj Luj XIV je zarobio sirenu kako bi ukrao njenu životnu snagu. Ali otkriće njegove vanbračne ćerke preti da uništi kraljeve planove.

The Unforgivable

Rut Slejter, žena koja izlazi iz zatvora nakon odsluženja kazne, pokušava da se ponovo uklopi u društvo, ali svet odbija da joj oprosti njenu prošlost.

Hotel Transylvania IV: Transformania

Van Helsingov misteriozni novi izum pretvara Draka i njegove drugove u ljude, a Džonija u čudovište. Sa svojim novim telima, Drak i ostali moraju da nađu način da se vrate nazad pre nego što njihove transformacije postanu trajne.

American Sicario

Američki gangster Erik Vaskez planira da postane lider u meksičkom podzemlju, ali usput stiče mnogo neprijatelja iz moćnih kartela i njihovih saveznika.

Nastavlja se na sledećoj strani...