5 zaraznih „pomalo ludih“ serija koje će okupirati svo vaše slobodno vreme

Za ljubitelje zanimljivih serija, imamo 5 odličnih predloga koji će okupirati svo vaše slobodno vreme. Akcija je brza, na trenutke napeta i protkana humorom, ali i suzama.

5-zaraznih-pomalo-ludih-serija-koje-ce-okupirati-svo-vase-slobodno-vreme-01.jpg

Ako ste u potrazi za dobrom serijom, morate naći vremena za:

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Satiru na većinu filmova i serija sa sličnom tematikom, sa veoma mračnim humorom, ali i napetim elementima, priča prati Anu koja doživljava halucinacije pod uticajem tableta i alkohola. Jednog dana, ona će neočekivano videti nešto kroz prozor što će je izbezumiti i krenuće u potragu za istinom.

The Flight Attendant

Kasandra „Kesi“ Boden je stjuardesa koja ima problema sa pićem. Posle strasne noći sa nepoznatim muškarcem, njen život se pretvara u horor. Problem je što se Kesi ne seća šta se tačno desilo, ali je čvrsto rešena da otkrije odgovor.

Dead to Me

Džen je udovica, njen muž je žrtva saobraćajne nesreće. Usamljena je i depresivna. Ali ona neočekivano upoznaje Džudi, veselu, optimističnu mladu ženu koja donosi svetlost u njen život. Ali obe žene kriju mračne tajne.

Russian Doll

Nađa, mlada žena, počasni je gost na zabavi u Njujorku. Ali ona je upletena u misterioznu zamku dok je stalno na istom događaju i umire svaki put na kraju noći. Sledećeg dana, Nađa se budi nepovređena kao da se ništa nije desilo i preživljava isti proces, iznova i iznova.

Euphoria

Narator priče je Ru, tinejdžerka koji ima problema sa drogom i predoziranjem. Ostali likovi su deo njenog svakodnevnog života i svi čine mozaik koji se zove srednja škola i tinejdžeri u savremenom današnjem društvu.

(O)Milena | CRNOBELO.rs / Foto: IMDb

Možda vas zanima:

10 novih filmova koji su privukli pažnju publike Mnogo novih filmova koji su izašli krajem 2021. i početkom 2022. privuklo je paž...