5 zaraznih „pomalo ludih“ serija koje će okupirati svo vaše slobodno vreme

Za ljubitelje zanimljivih serija, imamo 5 odličnih predloga koji će okupirati svo vaše slobodno vreme. Akcija je brza, na trenutke napeta i protkana humorom, ali i suzama.

5-zaraznih-pomalo-ludih-serija-koje-ce-okupirati-svo-vase-slobodno-vreme-01.jpg

Ako ste u potrazi za dobrom serijom, morate naći vremena za:

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

Satiru na većinu filmova i serija sa sličnom tematikom, sa veoma mračnim humorom, ali i napetim elementima, priča prati Anu koja doživljava halucinacije pod uticajem tableta i alkohola. Jednog dana, ona će neočekivano videti nešto kroz prozor što će je izbezumiti i krenuće u potragu za istinom.

The Flight Attendant

Kasandra „Kesi“ Boden je stjuardesa koja ima problema sa pićem. Posle strasne noći sa nepoznatim muškarcem, njen život se pretvara u horor. Problem je što se Kesi ne seća šta se tačno desilo, ali je čvrsto rešena da otkrije odgovor.

Dead to Me

Džen je udovica, njen muž je žrtva saobraćajne nesreće. Usamljena je i depresivna. Ali ona neočekivano upoznaje Džudi, veselu, optimističnu mladu ženu koja donosi svetlost u njen život. Ali obe žene kriju mračne tajne.

Russian Doll

Nađa, mlada žena, počasni je gost na zabavi u Njujorku. Ali ona je upletena u misterioznu zamku dok je stalno na istom događaju i umire svaki put na kraju noći. Sledećeg dana, Nađa se budi nepovređena kao da se ništa nije desilo i preživljava isti proces, iznova i iznova.

Euphoria

Narator priče je Ru, tinejdžerka koji ima problema sa drogom i predoziranjem. Ostali likovi su deo njenog svakodnevnog života i svi čine mozaik koji se zove srednja škola i tinejdžeri u savremenom današnjem društvu.

(O)Milena | CRNOBELO.rs / Foto: IMDb

Možda vas zanima:

Natali Portman je strahovala za život, Hoakin Feniks je mislio da će poludeti – Glumci iskreno o svo... Adrienu Brodiju bilo je potrebno šest meseci da se oporavi od snimanja filma The...
Najpopularnija serija u ovom trenutku na Netflixu — Squid Game i još 4 koje će vas držati budnim cel... Južnokorejska serija Squid Game u Netflix produkciji već ruši rekorde i ima pote...
10 sjajnih filmova koji će vam doneti jesenje raspoloženje Pored drastičnog smanjenja temperatura i kalendar je zvanično označio dolazak je...