Maraton za svačiji ukus: 10 novih serija 10 različitih žanrova

Filmovi su odličan način da se kvalitetno popuni slobodno vreme. Ali, moramo priznati da postoji neka posebno lepa magija u gledanju serija.

maraton-za-svaciji-ukus-10-novih-serija-10-razlicitih-zanrova.jpg

Naročito kada imamo dovoljno vremena, zanimljivu seriju i mnogo dostupnih epizoda, tada zaista ne znamo da kažemo stop i napravimo pauzu.

Svi koji su dočekali jutro budni uz seriju koju su počeli da gledaju desetak sati ranije, a već su „progutali“ jednu sezonu, shvataju maniju gledanja TV serija.

Predlažemo vam 10 relativno novih favorita različitih žanrova, a na vama je da se izjasnite da li ste ih već gledali ili tek planirate da provedete nekoliko besanih noći:

Misterija – Deception

Kameron Blek je poznati mađioničar koji već godinama izvodi trik koji sve zbunjuje i oduševljava. Ali, njegova tajna je razotkrivena. Kada je izgubio slavu i popularnost pridružio se FBI-ju nudeći svoju pomoć u rešavanju slučajeva, dok ima sasvim drugi plan koji mora postići po svaku cenu.

Romantična komedija – Life sentence

Stela je mlada i umire od raka. Sve njene odluke, kao i odluke njene porodice, vrte se oko njene bolesti. Ali, iznenada saznaje da je izlečena. Kako da se vrati životu sada kada je shvatila da više ne postoji opasnost od smrti?

https://www.youtube.com/watch?v=ymXXUhfFMtY

Super-herojski, prema stripu – Marvel’s Jessica Jones

Džesika Džons nije tipični super heroj, ona je mračna, cinična i ima problem sa alkoholom. Njen i onako uzdrman svet, počinje da se ruši kada se opasna ličnost iz njene prošlosti vraća po nju i izaziva opšti haos.

Horor – Dark

Ono što je Stranger Things za američko tržište, to je Dark za evropsko. Dvoje dece koja žive u malom nemačkom gradu, odjednom nestaju. Pitanje je – gde su? Šta se desilo sa njima? Tragedija pogađa njihove najbliže, ali i grad nad kojim se očigledno nadvila opasnost.

https://www.youtube.com/watch?v=zy0b9e40tK8

Naučna fantastika – The Crossing

Izbeglice iz rata počinju da se pojavljuju tražeći azil u američkom gradu. Problem je što oni dolaze iz budućnosti. Celih 180 godina pre našeg vremena.

Još 5 predloga na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Najpopularnija serija u ovom trenutku na Netflixu — Squid Game i još 4 koje će vas držati budnim cel... Južnokorejska serija Squid Game u Netflix produkciji već ruši rekorde i ima pote...