15 filmova koji će vas držati na ivici kreveta do samog kraja

Ne postoji čovek koji ne voli filmove sa pričom koja zbunjuje i ostavlja u čudu. Filmove koji vas sve vreme drže u stanju napetosti na ivici kreveta, ali ćete želeti da ih gledate do samog kraja, a možda i još jednom.

15-filmova-koji-ce-vas-drzati-na-ivici-kreveta-do-samog-kraja.jpg

Ovo je lista 15 takvih filmova. Pogledajte ih ako već niste, sigurno će vam se dopasti:

1. „Hide and Seek“

Psihijatar Dejvid je prinuđen da se vrati svom normalnom životu kada je njegova supruga izvršila samoubistvo. Njegova ćerka nalazi utehu u imaginarnom prijatelju Čarliju. Ali, ko je Čarli?

2. „The Double“

Ovaj film će zaista pokrenuti vaš mozak na razmišljanje u nastojanju da otkrijete šta se tačno dešava. Sajmon je stidljivi kancelarijski službenik kojeg niko ne primećuje, barem ne dok se ne pojavi njegov dvojnik.

3. „Donnie Darko“

Doni Darko je čudak, a film je još čudniji. Priča je teška za razumevanje, ali će vam definitivno držati pažnju. Neki ovaj film smatraju kultnim.

4. „The Machinist“

Trevor Rešnik ne spava već godinu dana. Izgleda kao živi leš koji luta između realnosti i fantazije...

5. „The Box“

Artur i Norma se suočavaju sa finansijskim poteškoćama kada jednog dana dobijaju paket u kojem je drvena kutija sa dugmetom. Nedugo zatim dolazi čovek koji im objašnjava šta je ta kutija - treba da odluče da li će stisnuti dugme i dobiti milion dolara, zbog čega će neko negde na svetu umreti, ili neće?

https://www.youtube.com/watch?v=wFm-6N4QbBQ

6. „Being John Malkovich“

Kreg Švarc otkriva portal koji ga vodi bukvalno u glavu glumačke zvezde Džona Malkoviča.

7. „Wicker Park“

Predivna melodrama koja će vas držati u uzbuđenju i napetosti do samog kraja. Da li će se ljubavnici ponovo sresti?

Još 8 filmova na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Natali Portman je strahovala za život, Hoakin Feniks je mislio da će poludeti – Glumci iskreno o svo... Adrienu Brodiju bilo je potrebno šest meseci da se oporavi od snimanja filma The...
5 zaraznih „pomalo ludih“ serija koje će okupirati svo vaše slobodno vreme Za ljubitelje zanimljivih serija, imamo 5 odličnih predloga koji će okupirati sv...
10 novih filmova koji su privukli pažnju publike Mnogo novih filmova koji su izašli krajem 2021. i početkom 2022. privuklo je paž...