Nајbrže veridbe u svetu slavnih (foto)

 Ljubav se ponekad dešava „nа prvi pogled“, brzo i neplanirano. A kada se radi o osećanjima, prebrzo postavljanje ključnog pitanja koje dolazi sa prstenom na ruci se čini sasvim opravdano, zar ne?

najbrze-veridbe-u-svetu-slavnih-foto-1.jpg

Veliki deo poznatih ličnosti je „dejstvovao“ impulsivno, a veridbe na brzinu nisu nikakav  izuzetak. Članovi porodice Kardašijan kao da su ispred svih kad su u pitanju najbrže veridbe, koje se na kraju i nisu pokazale kao najuspešnije.

Ipak, neke zvezde uspevaju da održe svoj brak i pored relativno brze veridbe. Pogledajte koje su najbrže veridbe u svetu slavnih:

Hejli Boldvin i Džastin Biber

Od kako je zvanično odjeknula vest, odnosno od kako je Biber izjavio da je Hejli ljubav njegovog života, svi su se iznenadili njihovom veridbom, obzirom na činjenicu da su njih dvoje nekoliko puta raskidali vezu.

Pitanje je postavljeno i potvrdno se odgovorilo na Bahamima, dok su njih dvoje bili na odmoru, i to samo nekoliko nedelja nakon pomirenja.

Šta li na ovo ima da kaže Selena?

najbrze-veridbe-u-svetu-slavnih-foto-2.jpg

Pit Dejvidson i Arijana Grande

Dejvidson je prvi put potvrdio glasine o njihovoj veridbi u The Tonight Show. Njih dvoje su se verili juna 2018. godine, nakon veze od samo 3 nedelje.

Prilično hrabar potez.

najbrze-veridbe-u-svetu-slavnih-foto-3.jpg

Emili Ratajkovski i Sebastijan Ber-MekKlard

Navodno, njih dvoje se znaju više godina unazad. Ipak, zvanično su počeli da se viđaju pre određenog vremena, a samo 2 nedelje kasnije su ozakonili svoju vezu u gradskoj opštini u Njujorku.

Kada ju je zaprosio, Sebastijan nije imao prsten kod sebe, pa se poslužio spajalicom na računu u restoranu. Od nje je napravio prsten, a Emili je mislila da je to veoma romantično.

najbrze-veridbe-u-svetu-slavnih-foto-4.jpg

Kloi Kardašijan i Lamar Odom

Još jedan par koji se verio nakon samo 2 nedelje od upoznavanja. 2 nedelje kasnije su napravili svadbu, u septembru 2009. godine. Brak je trajao čak 7 godina, jer su se razveli 2016. godine.

najbrze-veridbe-u-svetu-slavnih-foto-5.jpg

Rob Kardašijan i Blek Čajna

Verili su se 4 meseca nakon upoznavanja, ali ipak nisu uspeli da zakonski i legitimno potvrde vezu jer su se razišli pre svadbe. Imaju ćerkicu Drim Kardašijan.

najbrze-veridbe-u-svetu-slavnih-foto-6.jpg

Još 5 parova na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тајne kozmetičara slavnih dama: Kako da izgledate mladoliko u svako doba? Žene vole da izgledaju savršeno u svako doba, a to je moguće ukoliko se pravilno...
Оd lažnog kidanpovanja do vožnje levom stranom – kraljevske pripreme Megan Markl (foto) Ovih dana Megan Markl prolazi čitav niz intenzivnih obuka pre nego što zvanično ...
Мini zagonetka: Šta nedostaje na fotografiji? Аko ste pravi ljubitelj zagonetki i testova pomoću kojih ocenjujete svoju moć za...
Коje su najbolje države na svetu za život ako ste žena? Skаndinavske zemlje su ponovo na vrhu liste. Izgleda da je kvalitet života tamo ...
Каkо dа glumite da imate devojku? Оčaj - nivo 100 (foto) Svi imamo ponekog druga koji je večiti neženja, ali ne zato što on tako želi. ...
Zаdnjica Kim Kardašijan u tangama sa Fotošopom vs. bez Fotošopa Кim Kardašijan (37) promoviše novi ruž i to ponovo radi u svom prepoznatl...