Boce sa kiseonikom, satenski toalet-papir: Šta mora da bude u bekstejdž prostorijama zvezda?

Kada jedna zvezda reši da se pojavi na određenom događaju, verujte da su pripreme mnogo komplikovanije i skuplje nego što to izgleda na sceni ili crvenom tepihu.

boce-sa-kiseonikom-satenski-toalet-papir-sta-mora-da-bude-u-bekstejdz-prostorijama-zvezda-1.jpg

Zajedno sa zvezdom dolaze i njeni kaprici, koji veoma često imaju oblik satenskog toalet-papira, boca sa kiseonikom, pa čak i sopstvenog nameštaja.

Šta mora da bude u bekstejdž sobama da bi zvezde bile zadovoljne?

Samo mali deo ekscentričnih zahteva:

Majli Sajrus mora da ima 48 flaša vode, od kojih 24 flaše sa vodom koja je sobne temperature, a 24 ohlađene u frižideru, kao i organsku i bezglutensku hranu.

boce-sa-kiseonikom-satenski-toalet-papir-sta-mora-da-bude-u-bekstejdz-prostorijama-zvezda-2.jpg

Elton Džon uvek na raspolaganju mora da ima televizor na kojem može da gleda fudbal. Veličina bekstejdž sobe mora da bude minimum 60 metara kvadratnih, sa temperaturom od 19 stepeni. Vegetarijanska hrana je obavezna, kao i mnogobrojno voće, poređano po veličini i boji.

boce-sa-kiseonikom-satenski-toalet-papir-sta-mora-da-bude-u-bekstejdz-prostorijama-zvezda-3.jpg

Džastin Biber, pak, nema tako zdrave navike. On traži da na raspolaganju ima Starbucks kafu, čips, kolače i sendviče sa sirom i puterom od kikirikija.

boce-sa-kiseonikom-satenski-toalet-papir-sta-mora-da-bude-u-bekstejdz-prostorijama-zvezda-4.jpg

Lejdi Gaga traži da uvek ima nekoliko kilograma meda na raspolaganju, kao i boce sa kiseonikom.

boce-sa-kiseonikom-satenski-toalet-papir-sta-mora-da-bude-u-bekstejdz-prostorijama-zvezda-5.jpg

Kanje Vest želi da bude dobar otac čak i kada nastupa, pa u bekstejdžu uvek na raspolaganju mora da ima crtanih filmova, ako su njegova deca sa njim. 24 sata na raspolaganju ima pomoćnika koji je zadužen da mu donosi hranu odakle god to on poželi. Isto tako, na listi zahteva se nalazi i gomila higijenskih sredstava.

boce-sa-kiseonikom-satenski-toalet-papir-sta-mora-da-bude-u-bekstejdz-prostorijama-zvezda-6.jpg

Rijana voli da ima više bočica antibakterijskog gela, ali ne sme da ima ništa žuto u sobi.

boce-sa-kiseonikom-satenski-toalet-papir-sta-mora-da-bude-u-bekstejdz-prostorijama-zvezda-7.jpg

Maluma traži da uvek pri ruci ima med, limun i đumbir. Ovaj miks sastojaka koristi ako ima problema sa grlom i glasnim žicama. Ruže, čokolada, vino i čaj su još nekoliko stvari koje su na njegovoj listi zahteva.

boce-sa-kiseonikom-satenski-toalet-papir-sta-mora-da-bude-u-bekstejdz-prostorijama-zvezda-8.jpg

Enrike Iglesijas ne nastupa ukoliko mu u bekstejdž sobi nije obezbeđeno mnogo voća, badema, sira, crne čokolade, meda i limuna. Velika ogledala ispred kojih može da vežba svoje pokrete, isto tako su dobrodošla.

boce-sa-kiseonikom-satenski-toalet-papir-sta-mora-da-bude-u-bekstejdz-prostorijama-zvezda-9.jpg

Bijonse ima potrebu za tri sobe iza scene. Jedna je za relaksaciju, druga za šminkanje i treća za presvlačenje. Isto tako, zahteva i frižider u svim sobama sa tačno određenim pićima. Od hrane, prihvata samo žitarice, voće i povrće. Najekscentričniji zahtev bio je crveni satenski toalet-papir.

boce-sa-kiseonikom-satenski-toalet-papir-sta-mora-da-bude-u-bekstejdz-prostorijama-zvezda-10.jpg

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Тоp 10 najpoželjnijih Airbnb smeštaja širom sveta Airbnb je u poslednje vreme postao veoma popularna i povoljna opcija za pronalaž...
Теst: Која žеnа vam izgleda najstarije? Koliko puta ste se našle u situaciji da treba da procenite koliko godina ima nek...
Теst ličnosti: Šta ste prvo primetili na slici? Na osnovu toga šta prvo primećujete u svojoj okolini i kako percipirate svet o...
Теst karaktera kroz svakodnevnu naviku: Kako izgleda vaša pasta za zube? Psiholozi kažu da čak 40% naših postupaka nisu svesne odluke, već jednostavno na...
Тuristička mesta za koja imate visoka očekivanja, a realnost će vas razočarati Do nekih od najpoznatijih svetskih atrakcija je teško doći zbog mnoštva ljudi ko...
Оsnovna bonton pravila koja treba da postanu način života Pravila lepog ponašanja se mogu razlokovati u različitim zemljama sveta i između...