Ljubavne tajne Holivuda: Legendarni zavodnici koji su u stvari voleli muškarce

Neki od najvećih holivudskih zavodnika dugo vremena su morali da kriju svoju tajnu. Iako su imali veze sa predivnim ženama, a sa nekima od njih su čak stupili i u brak, u suštini, oni su više voleli da pored sebe i u svom krevetu imaju muškarce.

ljubavne-tajne-holivuda-legendarni-zavodnici-koji-su-u-stvari-voleli-muskarce-1.jpg

Holivudski studiji sa kojima su ove zvezde potpisivale stroge ugovore, praktično su ih prinudili da žive dvostrukim životom, a pred očima javnosti pored njih je bilo mesta samo za pripadnice ženskog pola (u najvećem broju slučajeva to su bile izabranice koje im je birao studio).

Rok Hadson, početkom ’60-ih godina na premijere i dodele nagrada stizao je ruku pod ruku sa predivnim lepoticama, ali u društvu svog momka koji je, isto tako, imao žensku pratnju.

„Niko ko je imao i gram pameti u to vreme nije želeo da obelodani istinu o svojoj homoseksualnosti. To bi značilo smrt karijere. Svi smo se pravili da smo heteroseksualci. Jednom sam na jednoj premijeri sreo Pola Njumena i njegovu suprugu Džoan Vudvord. On nas je pogledao i nasmejao se. Na njegovom licu sam pročitao da zna da smo ja i Rok zajedno. Svi smo se tome smejali“, otkrio je Li Garlington, za kojeg je Hadson jednom prilikom izjavio da je ljubav njegovog života.

ljubavne-tajne-holivuda-legendarni-zavodnici-koji-su-u-stvari-voleli-muskarce-2.jpg

Tab Hanter, holivudski lepotan plave kose i plavih očiju, bio je razlog mnogih slomljenih ženskih srca, sa imidžom dečka iz susedstva i simbol američke muževnosti.

Kada je bio na vrhuncu karijere, tabloidi su punili stranice pišući o njegovim vezama sa Natali Vud i Debi Rejnolds. Kasnije, u dokumentarnom filmu „Tab Hunter Confidential“ on je otkrio kako su sve ove veze bile inscenirane, odnosno „nameštene“.

U to vreme je holivudska mašinerija bila neprijateljski nastrojena prema homoseksualcima. I on je bio jedan od mnogih koji su morali da kriju svoju homoseksualnu prirodu, kao i vezu sa glumcem Entonijem Perkinsom.

ljubavne-tajne-holivuda-legendarni-zavodnici-koji-su-u-stvari-voleli-muskarce-3.jpg

Keri Grant i Rendolf Skot su samo još jedan par u nizu koji je bio prinuđen da krije svoju ljubavnu vezu. Slavni glumci su se upoznali 1932. godine, za vreme snimanja filma „Hot Saturday“. Ubrzo su počeli da žive zajedno i celih 12 godina su delili dom u Santa Moniki i Loš Anđelesu.

Studio Paramaunt je 1934. godine naredio Grantu da se oženi Virdžinijom Čeril, ali brak je trajao samo 13 meseci, a posle razvoda Keri se vratio zajedničkom životu sa Skotom.

ljubavne-tajne-holivuda-legendarni-zavodnici-koji-su-u-stvari-voleli-muskarce-4.jpg

Jedan od retkih glumaca koji nije krio činjenicu da ga privlače i muškarci bio je Marlon Brando. Holivudska urbana legenda kaže da je odbio Sofiju Loren i Elizabet Tejlor, ali ne i Roka Hadsona i Džejmsa Dina.

„Kao i veliki broj muškaraca i ja imam homoseksualna iskustva. Ne stidim se toga. Nikada nisam obraćao mnogo pažnje na to šta ljudi misle o meni, ali ukoliko postoji neko ko je ubeđen da smo ja i Džek Nikolson ljubavnici – neka nastavi da veruje u to. Meni je zabavno“, izjavio je Brando 1976. godine za vreme jednog intervjua.

ljubavne-tajne-holivuda-legendarni-zavodnici-koji-su-u-stvari-voleli-muskarce-5.jpg

 (O)Milena | CRNOBELO.rs / foto: pinterest.com

Možda vas zanima:

Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Тroše kao milioneri: Koji horoskopski znakovi se razbacuju novcem? Ne štede na garderobi niti na izlascima, a galantni su kako prema sebi tako i pr...
Тrikovi koji će vam pomoći u neprijatnim situacijama u poslednjem trenutku Kao po nekom nepisanom pravilu, neprijatna iznenađenja se dešavaju uvek kada naj...
Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...
Маsaža stopala u javnom prevozu, papuče za toalet: 15 stvari koje je moguće videti samo u Aziji U zemljama Azije vlada potpuno različita i neobična atmosfera svakodnevnice u od...