Iznajmljeni paparaci, droga za vreme snimanja - 10 mračnih tajni koje otkrivaju pravo lice Holivuda

Otkako je otkriven skandal Harvija Vajstina, kao i mnogih drugih moćnika koji su optuženi za seksualnu zloupotrebu, „filmska sveta zemlja“ dobila je sasvim drugačije lice, koje je mnogo puta do sada bilo vešto skrivano.

iznajmljeni-paparaci-droga-za-vreme-snimanja-10-mracnih-tajni-koje-otkrivaju-pravo-lice-holivuda-01.jpg

Kako je to živeti u Holivudu, u svetu mega zvezda u jeku popularnosti?

Holivud je mnogo više od novca, slave, crvenih tepiha i miliona obožavateljki koje uzvikuju vaše ime. Holivud je mesto insceniranih događaja, zloupotrebe, slomljenih srca i naravno, kriminala.

Ovo je 10 mračnih tajni i zastrašujućih priča koje pokazuju sasvim novu dimenziju urbanog mita zvanog Holivud:

Zvezde same iznajmljuju paparace

Ako na internetu ili u nekim novinama vidite fotke koje izgledaju „namešteno“, velika je verovatnoća da to zaista i jesu.

U 2016. godini, holivudski fotograf je otkrio da mnoge slavne ličnosti namerno iznajmljuju paparace sa ciljem da kontrolišu fotografije koje izlaze u javnost i da održe imidž koji su same sebi nametnule ili onaj koji im je nametnut od strane menadžera.

Kim Kardašijan je jedna od zvezda koja paparace ima bukvalno na brzom biranju na telefonu. Ona im konstantno šalje poruke gde je ili im plaća letove sa ciljem da je prate na putovanjima kako bi je fotografisali.

iznajmljeni-paparaci-droga-za-vreme-snimanja-10-mracnih-tajni-koje-otkrivaju-pravo-lice-holivuda-02.jpg

Nelegalne supstance su dozvoljene za vreme snimanja

Ponekad, sve što je glumcu potrebno da besprekorno odglumi ulogu dolazi u vidu nelegalnih supstanci, najčešće narkotika. Holivud je poznat po tome što prvoklasnim zvezdama obezbeđuje ogromne količine omiljenih opijata, samo sa jednim ciljem – da se snimanje završi uspešno.

Glumac Denis Kvejd je izjavio da njegova povremena zavisnost od narkotika eskalira baš za vreme filmskih snimanja, posebno kada potpiše ugovore za blokbastere.

Kokain je predviđen u filmskom budžetu pod stavkom „sitnice“, kojom se pravda trošenje novca. On tvrdi da se droga slobodno daje za vreme filmskih setova i da je to potpuno normalno, jer je svi konzumiraju.

iznajmljeni-paparaci-droga-za-vreme-snimanja-10-mracnih-tajni-koje-otkrivaju-pravo-lice-holivuda-03.jpg

Svaki publicitet je dobar publicitet

Čak je i loš publicitet poželjan. Jednostavno, u svetu slavnih ne postoji granica koju oni ne bi prešli kako bi privukli pažnju javnosti.

U 2014. godini kružile su mnoge glasine o tome da li će se Kim Kardašijan i Kanje Vest pojaviti na naslovnoj stranici Voga, nakon što su same zvezde „urgirale“ da ostvare ovu svoju želju.

Urednica Ana Vintur kasnije je izjavila da ukoliko bi se časopis odlučio da se drži samo „pristojnih“ zvezda, niko ne bi uspeo da izazove toliku paniku. Ali, otkako je ovaj par izašao na naslovnoj stranici, časopis je dobio tako mnogo publiciteta i pažnje, da je čak i loš publicitet u Holivudu dobar.

iznajmljeni-paparaci-droga-za-vreme-snimanja-10-mracnih-tajni-koje-otkrivaju-pravo-lice-holivuda-04.jpg

Poremećaj ishrane

Pritisak da se izgleda mršavo i prelepo razlog je mnogobrojnih poremećaja u ishrani sa kojima se zvezde suočavaju.

Njih ne osuđuje samo javnost, već i njihovi agenti i menadžeri koji ih stalo podsećaju da je potrebno da smršaju „samo još malo“.

Demi Lovato se seća da je u uzrastu od 2-3 godine gledala svoj dečiji stomačić i pitala se da li će ikada biti potpuno ravan. Kako je odrastala, poremećaji u ishrani su bili sve češći i ozbiljniji.

Glumica Naomi Vots otkrila je da se praktično izgladnjivala sa ciljem da izgleda savršeno na crvenom tepihu, a plus-sajz model Ešli Gream je izjavila da je agent ispred njenog lica mahao novčanicom od 20 dolara, govoreći joj da može da zaradi mnogo više od toga, samo ako smrša.

iznajmljeni-paparaci-droga-za-vreme-snimanja-10-mracnih-tajni-koje-otkrivaju-pravo-lice-holivuda-05.jpg

Seksualne usluge u zamenu za ulogu

„Casting Couch“ je termin koji se upotrebljavao dugo pre nego što se razotkrio skandal sa Harvijem Vajnstinom. Ukoliko želite da dobijete ulogu u filmu, potrebno je da prvo pokažete veštine koje imate u krevetu.

Megan Foks je potvrdila sve ove špekulacije. Ona je izjavila da su je „holivudske legende“ pozivale na sastanke, a da je ona bila uzbuđena zbog mogućnosti koje joj predstoje.

Ali, kada bi se pojavila na sastanku, shvatila bi da se od nje očekuje samo jedna stvar – seks u zamenu za dobijanje uloge.

iznajmljeni-paparaci-droga-za-vreme-snimanja-10-mracnih-tajni-koje-otkrivaju-pravo-lice-holivuda-06.jpg

Nastavlja se na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Теtka sa knjigom, nabildovani, model: 10 likova koje ćete sresti na plaži Nekome odmaranje na plaži nekome ispijanje pića u baru. Polako, ali sigurno se b...
Оblik tela poput mrava: Zvezde koje su uvećale zadnjicu ubrizgavajući sopstvene masti Lipofiling je jednostavna kozmetička procedura koja u poslednje vreme sve više z...
Моdni zakoni kraljica stila: 10 komada odeće koje svaka dama mora da ima u garderoberu Тајna najbolje odevenih žena na svetu je skrivena u bezvremenskim klasicima koji...
Маsaža stopala u javnom prevozu, papuče za toalet: 15 stvari koje je moguće videti samo u Aziji U zemljama Azije vlada potpuno različita i neobična atmosfera svakodnevnice u od...
Кada je želja za seksom jača od gladi – ilustracije koje će vam rasplamsati fantaziju (18+) Sa više od 277 hiljada pratioca na Instagramu, italijanska ilustratorka Frida Ka...
Еminem je trezan 10 godina, Bredli Kuper – 14 godina: Zvezde koje su prestale da konzumiraju alkohol Dok postoje zvezde kao što su Blejk Lajvli i Dženifer Hadson koje uopšte ne piju...