Skandalozni ljubavni trouglovi u kojima su se našli slavni

Kolege, koleginice, dadilje, prijatelji - nema kategorije sa kojom slavni nisu bili u skandaloznom ljubavnom trouglu.

skandalozni-ljubavni-trouglovi-u-kojima-su-se-nasli-slavni-01.jpg

Činjenica je da ljubav opstaje u paru, ali ove zvezde su se našle u aferi i vezi u kojoj je postojao i treći čovek. O kome govorimo?

Selena Gomez, Džastin Biber, Hejli Boldvin

Džastin Biber je imao mnogo raskida i pomirenja i to sa dve devojke, periodično. Na kraju, ljubav sa Hejli je krunisana brakom i prstenom od pola miliona dolara.

skandalozni-ljubavni-trouglovi-u-kojima-su-se-nasli-slavni-02.jpg

Kajli Džener, Tajga, Blek Čajna

Tajga i Blek Čajna su bili zajedno od 2011. godine, a tri godine kasnije dobili su sina. Ubrzo su se rastali. Tokom perioda raskida, špekuliše se o aferi između Kajli i Tajge, o kojoj su morali da ćute jer je tada Kajli bila maloletna.

skandalozni-ljubavni-trouglovi-u-kojima-su-se-nasli-slavni-03.jpg

Kim Kardašijan, Kris Hempfris, Kanje Vest

Danas je porodica Kardašijan-Vest jedna od najmoćnijih na svetu, ali 2012. godine, kada je Kim upoznala Krisa, Kanje je bio zaljubljen u nju iako se zadovoljavao ulogom prijatelja. Naravno, ovo je priznao godinama kasnije.

skandalozni-ljubavni-trouglovi-u-kojima-su-se-nasli-slavni-04.jpg

Bela Hadid, The Weeknd, Selena Gomez

Bela i Abel su bili zajedno godinu i po dana pre nego što su raskinuli 2016. godine. Ubrzo, Selena Gomez je postala njegova avantura koju nije krio od javnosti. Raskinuli su godinu dana kasnije, a Abel i Bela su ponovo završili zajedno.

skandalozni-ljubavni-trouglovi-u-kojima-su-se-nasli-slavni-05.jpg

Gven Stefani, suprug Dejvid, dadilja

Posle 20 godina duge ljubavne veze, od čega su 13 godina proveli u braku, Gven i Dejvid su objavili da se razvode. Ispostavilo se da je Dejvid napravio ljubavni trougao u okviru svog doma, i to sa dadiljom svoja tri deteta koja ima sa Gven.

skandalozni-ljubavni-trouglovi-u-kojima-su-se-nasli-slavni-06.jpg

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson, Džordin Vuds

Pred sam Kloin porođaj, Tristan i Džordin su iskomplikovali stvari.

skandalozni-ljubavni-trouglovi-u-kojima-su-se-nasli-slavni-07.jpg

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Demi Lovato (29) je neprepoznatljiva otkako se deklarisala kao panseksualna osoba nebinarnog pola Početkom ove godine Demi se deklarisala da pripada nebinarnom polu, odnosno da n...
33-godišnja partnerka Ilona Maska (50) sa neobičnom izjavom nakon rastanka + njene nove bizarne foto... „Mi smo na neki način razdvojeni, ali se i dalje volimo, često se viđamo i naš o...