Majka mu je na svakom nastupu, pažljiv je sa devojkama: Vojaž – kulturan momak koji je osvojio Srbiju (foto)

Njegov otac Milan Veruović bio je povređen tokom atentata na pokojnog srpskog premijera Zorana Đinđića. Vojaž je živeo u Francuskoj, bio je u vezi sa Breskvicom – ko je mladi reper koji je osvojio Srbiju?

majka-mu-je-na-svakom-nastupu-pazljiv-je-sa-devojkama-vojaz-kulturan-momak-koji-je-osvojio-srbiju-foto-01.jpg

Mihajlo Veruović Vojaž (Voyage) je mladi reper, kompozitor i tekstopisac koji je osvojio Srbiju.

Rođen je 1. septembra 2001. godine i živeo je u Beogradu. Ali, sa dve godine se preselio u Francusku sa majkom i bratom, iz bezbednosnih razloga. Njegov otac Milan Veruović povređen je tokom atentata na pokojnog srpskog premijera Zorana Đinđića.

Vojaž je u mnogim intervjuima rekao da mu detinjstvo u tuđoj zemlji uopšte nije bilo lako, ali da se njegova majka žestoko borila da bi njega i njegovog brata izvela na pravi put.

https://www.instagram.com/p/CXwN7IcM_B7/

Inspirisan životom u Francuskoj i tim "putovanjem" koje je od njega napravilo osobu kakva je on danas, odlučio je da koristi nadimak Vojaž (Voyage), što na francuskom znači put/putovanje.

Još u detinjstvu osnovao je grupu sa svojim drugovima, ali je onda nastavio da gradi solo karijeru.

Najveću popularnost stekao je sa Anđelom Ignjatović, poznatom kao Breskvica. Prvu zajedničku pesmu objavili su u oktobru 2019. godine, a bili su i u ljubavnoj vezi.

Dobili su niz nagrada kao što su „Otkriće godine“ i „YouTube zvezde“ i bili su prava tinejdžerska atrakcija.

Nakon raskida, Vojaž je uspešno nastavio svoju karijeru, a u intervjuima stalno želi da prenese istinske moralne vrednosti svojim fanovima. Ponaša se kulturno, kaže da ne konzumira alkohol, da ne voli ljubavne avanture, već ozbiljne veze, kao i da njegova majka ide na svaki njegov nastup.

Njegove fotografije:

https://www.instagram.com/p/CWmC16ZLhZw/

https://www.instagram.com/p/CXyZFgBsvI3/

https://www.instagram.com/p/CWlZDG5r8zw/

https://www.instagram.com/p/CVz6IKOMseb/

https://www.instagram.com/p/CUxWsu1s2Vh/

https://www.instagram.com/p/CUKl2ofsyF3/

https://www.instagram.com/p/COnC6_yrBeF/

https://www.instagram.com/p/CKHCaO9jj8B/

S. S. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Zvali su je srpskom Brižit Bardo – fatalna lepotica koja je živela raskošan, ali tužan život Danas ima 78 godina i još uvek izgleda prelepo. Dobila je titulu „Najbolja riba ...
Zovu ga „milioner pod maskom“ – Činjenice o srpskom reperu Devitu koji krije lice od javnosti Zovu ga „milioner pod maskom“, 2020. godine snimio je pesmu sa Reljom Popovićem,...
Upoznajte najzgodnijeg doktora iz Beograda koji stalno dobija nepristojne ponude (foto) Estetski hirurg Vasilije Vujović (32) nezvanično je proglašen za najzgodnijeg hi...