4 zvezde koje odbijaju da pomognu svojoj siromašnoj braći i sestrama

Posao koji je pod budnim okom javnosti ima svoje prednosti, ali i mane. Jedna od najvećih mana je definitivno ta što niti jedan porodični problem ili tajna ne mogu da ostanu u okviru porodice.

4-zvezde-koje-odbijaju-da-pomognu-svojoj-siromasnoj-braci-i-sestrama-01.jpgfoto: pinterest.com

Pa tako pretpostavke o škrtosti bogatih zvezda veoma lako izlaze na videlo.

Ove bogate zvezde bije glas da ne pomažu svojoj siromašnijoj braći i sestrama:

Hali Beri – nema kontakt sa svojom sestrom. Ona tvrdi da su odrasle sa nasilnim ocem koji je ujedno bio i alkoholičar. Njena sestra pak, ne da nije potvrdila ovu priču, već naprotiv, brani svoga oca. Od tada one nisu u kontaktu.

4-zvezde-koje-odbijaju-da-pomognu-svojoj-siromasnoj-braci-i-sestrama-0001.jpg
foto: pinterest.com

Madona – ima siromašnog brata koji je takoreći beskućnik, ali zato što je podlegao uticaju droge i alkohola i nekoliko puta završio u zatvoru, Madona odbija da mu pomogne svojim milijardama.

4-zvezde-koje-odbijaju-da-pomognu-svojoj-siromasnoj-braci-i-sestrama-2.jpgfoto: pinterest.com

Džulija Roberts – njena polu sestra se godinama borila sa zavisnošću od droge, ali joj Džulija nikada nije pomagala. Nekoliko godina kasnije ona je izvršila samoubistvo, a najbliži su prebacili krivicu za to na Džulijinu apatiju.

4-zvezde-koje-odbijaju-da-pomognu-svojoj-siromasnoj-braci-i-sestrama-3.jpgfoto: pinterest.com

Maraja Keri – ima imperiju vrednu stotine miliona, ali odbija da pomogne svojoj sestri Alison, sa kojom nije bliska još od 1990. godine. Maraja odbija bilo kakav kontakt zbog toga što je sestra povezana sa drogom, alkoholom i zarađuje tako što prodaje svoje telo.

4-zvezde-koje-odbijaju-da-pomognu-svojoj-siromasnoj-braci-i-sestrama-4.jpgfoto: pinterest.com

M. D. | CRNOBELO.rs

Možda vas zanima:

Zvezde sa neuspešnim operacijama grudi Korekcije oblika i veličine grudi odavno nisu tabu tema u šou biznisu. Neki p...
Poznate žene koje su imale obrijanu glavu (i razlog za to) Džesi Džej je obrijala glavu 2013. godine u znak podrške devojci koja boluje od ...
Džej Lo jede hamburger, Kamila Kabejo u trenerci i papučama: Foto dokazi da su i zvezde samo obični ... Džej Lo jede hamburger u kolima dok se Ben Aflek svađa sa bivšom ženom Dženifer ...