Ljubavna veza sa Vukom Kostićem, eksplicitne scene u seriji „Ubice moga oca“ – činjenice o srpskoj glumici Jelisaveti Orašanin

Jelisaveta Teodosić (Orašanin) je srpska glumica koja se smatra jednom od najšarmantnijih i najuspešnijih mladih srpskih glumačkih profesionalaca.

ljubavna-veza-sa-vukom-kosticem-eksplicitne-scene-u-seriji-ubice-moga-oca-cinjenice-o-srpskoj-glumici-jelisaveti-orasanin-01.jpg

Rođena je 13. novembra 1988. godine u Beogradu, gde je i živela, a suprug joj je košarkaš Miloš Teodosić, jedan od najboljih srpskih sportista.

Jelisaveta i Miloš imaju dvoje dece, trogodišnju Petru i jednogodišnjeg Bogdana, a njih dvoje obično retko pričaju o svom privatnom životu.

U nastavku vam otkrivamo još detalja iz života jedne od najistaknutijih glumica srpskog podneblja, pa i šire:

Odrasla je sa roditeljima i sestrom Milicom

Glumica je više puta u javnosti govorila o svojoj bliskosti sa sestrom, koja je po profesiji stomatolog. Milica se udala pre nekoliko godina, a sa svojim izabranikom ima sina.

U mladosti, dve sestre su raspust najčešće provodile na Zlatiboru, gde su njihovi roditelji imali vikendicu.

Muzički obrazovana

Šarmantna glumica pohađala je nižu muzičku školu u kojoj je naučila da svira klavir i gitaru.

Rana ljubav prema pozorištu

Još kao devojčica, Orašanin je obožavala prirodu, spontanost i glumu. Roditelji su je često vodili na lutkarske i pozorišne predstave u pozorište „Puž“, pa je tako mala Jelisaveta rano shvatila šta će biti njen životni poziv.

Još sa sedam godina ona je počela da pohađa glumačke radionice. Nakon završetka srednje škole, Jelisaveta je upisala Fakultet dramskih umetnosti, pod mentorstvom Dragana Petrovića – Pelea.

Zapravo, glumačka generacija Jelisavete Orašanin biće jedna od najuspešnijih generacija koja je ikada izašla sa FDU.

Sa njom su studirali brojni srpski, poznati glumci kao što su Tamara Dragičević, Nina Janković, Miloš Biković i drugi...

Jelisaveta je ljubitelj ekstremnih sportova

Obožava veslanje, plivanje, zimske sportove, jahanje... Poznata je po svom vitkom telu, pa je nekoliko puta pozirala za razne modne editorijale.

Pas Ljubica je centar njenog sveta

Oni koji poznaju Jelisavetu kažu da je „dokazani“ ljubitelj životinja. 

Do sada je pronašla dom za pet napuštenih pasa, ali kada joj je prijateljica Marija rekla da je pronašla napuštenog i iscrpljenog jazavičara, nije mogla da odoli, pa ga je usvojila i nazvala Ljubica.

„Bio je 31. mart, prvi lep dan od početka proleća. Sišla sam ispred zgrade i stresla sam se kada sam videla kako izgleda. Bila je sva preplašena, zatvorenih očiju, veoma nepoverljiva. Odmah sam odlučila da je uzmem. To je bila ljubav na prvi pogled. Dala sam joj ime Ljubica i počela sam da se brinem o njoj.

Bila je kost i koža, imala je tri kilograma manje nego sada i plašila sam se da se neće oporaviti. Kuvala sam joj meso, pirinač, šargarepu. Ljubica je toliko dobra da je nosim u pozorište, ona me čeka u garderobi dok igram predstavu.

U slučaju dugih snimanja, ona ostaje sa mojom sestrom i igra se sa njenim džekom raselom, sa kojim se odlično slaže.“

O ljubavnim vezama glumice pročitajte na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Zvali su je srpskom Brižit Bardo – fatalna lepotica koja je živela raskošan, ali tužan život Danas ima 78 godina i još uvek izgleda prelepo. Dobila je titulu „Najbolja riba ...
Zovu ga „milioner pod maskom“ – Činjenice o srpskom reperu Devitu koji krije lice od javnosti Zovu ga „milioner pod maskom“, 2020. godine snimio je pesmu sa Reljom Popovićem,...
Svi obožavaju modni stil ćerke Zdravka Čolića – Una Zvezdana je prava lepotica (foto) Prelepa ćerka pevačke legende Zdravka Čolića slobodno vreme provodi sa prijatelj...