Upoznajte Aguedu Lopez, žestoku suprugu Luisa Fonsija (foto)

Ova besprekorna lepotica je majka dvoje dece, a pored toga i voditeljka, model, dizajner, jednostavno - uspešna poslovna žena.

upoznajte-aguedu-lopez-zestoku-suprugu-luisa-fonsija-foto.jpgfoto: instagram.com

Pesma „Despacito“ je osvojila svet, a sada je Luisu Fonsiju donela i četiri Latino Gremi nagrade.

Tridesetdevetogodišnji Portorikanac je nedavno ponovo lansirao pesmu zaraznog ritma, a ovoga puta je reč o duetu sa Demi Lovato, „Echame La Culpa“.

Njegova slava širom sveta vrtoglavo raste, ali ko je najveća podrška ovom muzičaru?

Razume se, to je njegova predivna supruga Agueda Lopez. Oni su u braku od 2014. godine i imaju ćerku Mikaelu i sina Roka.

 

Lopez, ne samo što je majka dvoje dece puno radno vreme, već je i uspešan model i poslovna žena. Rođena je u Kordobi, a u Madridu je studirala novinarstvo. Ona je takođe bila i plesačica, ali je prestala da se bavi plesom otkako je shvatila da je manekenstvo njena strast.

 

🤷🏼‍♀️🤷🏻‍♀️

A post shared by Águeda López (@aguedalopez21) on

 

Od 2013. godine lepa brineta počinje da se pojavljuje u ulozi voditeljke nekoliko televizijskih projekata, a time se i danas uspešno bavi. Ima i svoju liniju dečije odeće koja je posvećena njenoj ćerki Mikaeli.

Inače, u slobodno vreme predivna Lopez obožava da na Instagram kači fotografije Luisa Fonsija i njihove dece:

S. S. | CRNOBELO.rs

Možda vas zanima:

33-godišnja partnerka Ilona Maska (50) sa neobičnom izjavom nakon rastanka + njene nove bizarne foto... „Mi smo na neki način razdvojeni, ali se i dalje volimo, često se viđamo i naš o...