Najseksepilnija takmičarka u „Survivoru“ je 25-godišnja Srpkinja (foto)

I prirodna lepota i fizička spremnost i sportski duh, ne zadovoljava se ni sa čim manjim od pobede... Maša Kuprešanin je jedna od najatraktivnijih takmičarki koja trenutno živi i bori se za opstanak u Dominikanskoj Republici.

najseksepilnija-takmicarka-u-survivoru-je-25-godisnja-srpkinja-foto-01.jpg

Maša Kuprešanin, rođena u Beogradu 1997. godine, prema mnogima je najseksepilnija takmičarka u srpsko-hrvatskom rijalitiju „Survivor“, iako joj je prava konkurencija novopridošla Jovana Tomić, kao i bivša košarkašica Milica Dabović.

Najatraktivnije devojke su u crvenom timu, odnosno u timu koji čine Srbi. Plavi tim čine Hrvati i u njemu se po izgledu više ističu muškarci, mada ima i prelepih devojaka.

U „Survivoru“ do izražaja dolaze fizička spremnost i snaga, kao i prirodna lepota, a to je definitivno Mašina jača strana.

najseksepilnija-takmicarka-u-survivoru-je-25-godisnja-srpkinja-foto-04.jpg

Maša, koja je po profesiji fitnes trener, definitivno je jedna od najjačih takmičarki tamo kada su žene u pitanju. Prava konkurencija joj je samo Nika iz plavog tima, koja je poznata po pobedničkom duhu.

najseksepilnija-takmicarka-u-survivoru-je-25-godisnja-srpkinja-foto-02.jpg

Studirala je u Sjedinjenim Državama i ima 10 godina iskustva u veslanju, od kojih je 5 u univerzitetskom timu na „California State University“. Iza sebe ima niz medalja za kros fit, učestvovanja u takmičenjima u dizanju težine itd.

najseksepilnija-takmicarka-u-survivoru-je-25-godisnja-srpkinja-foto-03.jpg

Kako Maša izgleda u svakodnevnom životu:

Još fotografija na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Upoznajte najzgodnijeg doktora iz Beograda koji stalno dobija nepristojne ponude (foto) Estetski hirurg Vasilije Vujović (32) nezvanično je proglašen za najzgodnijeg hi...
Upoznajte makedonsku Barbiku i Kena (foto) U ružičastom svetu Barbike i Kena... Kaltrina i Stefan su savršeno dočarali kult...
Svi obožavaju modni stil ćerke Zdravka Čolića – Una Zvezdana je prava lepotica (foto) Prelepa ćerka pevačke legende Zdravka Čolića slobodno vreme provodi sa prijatelj...