Bizarni bodibilder Jurij Toločko na medenom mesecu na Balkanu, sa drugom „suprugom“ seks lutkom (foto)

Jurijeva prva žena bila je seks lutka Margot sa kojom je razmenio čak i prstenje i napravio raskošnu svadbu, a sada je sa novom izabranicom Lunom bio na medenom mesecu u Sofiji. Bizarnostima u svetu nema kraja, zar ne?

bizarni-bodibilder-jurij-tolocko-na-medenom-mesecu-na-balkanu-sa-drugom-suprugom-seks-lutkom-foto-01.jpg

Bodibilder Jurij Toločko (36) iz Kazahstana dugo je bio aktuelan u medijima sa svojom prvom „suprugom“, seks lutkom Margo, a sada je aktuelan sa drugom „suprugom“, seks lutkom Lunom, sa kojom zvanično nije pravio svadbu, ali je, kako kaže, smatra svojom suprugom.

bizarni-bodibilder-jurij-tolocko-na-medenom-mesecu-na-balkanu-sa-drugom-suprugom-seks-lutkom-foto-02.jpg

bizarni-bodibilder-jurij-tolocko-na-medenom-mesecu-na-balkanu-sa-drugom-suprugom-seks-lutkom-foto-03.jpg

Ovih dana na svom Instagram profilu na kojem ima 109.000 pratilaca, on objavljuje fotografije sa medenog meseca u Bugarskoj.

„Nisam imao priliku da idem na medeni mesec sa Lunom sve do sada. Pandemija je svima promenila planove, pa kada sam dobio priliku da odem poslovno u Bugarsku, poveo sam i Lunu kako bi ovo bio naš medeni mesec.

To je bio poslovni put, ali je takođe bilo i romantično, pa ga smatram našim medenim mesecom.

Bili smo u glavnom gradu Sofiji nedelju dana i bilo je divno. Takođe smo bili i u nekoliko restorana na romantičnim večerama. Konobari su u početku bili iznenađeni mojom suprugom, ali im je kasnije bilo zadovoljstvo da nas vide, pa čak i da nas slikaju.

bizarni-bodibilder-jurij-tolocko-na-medenom-mesecu-na-balkanu-sa-drugom-suprugom-seks-lutkom-foto-04.jpg

bizarni-bodibilder-jurij-tolocko-na-medenom-mesecu-na-balkanu-sa-drugom-suprugom-seks-lutkom-foto-05.jpg

Svi imaju čudnu reakciju, ali ne negativnu. Deca posebno vole Lunu.

Stilista koji je frizirao Lunu čak me je pitao i za naš seksualni život“, izjavio je Jurij i dodao da su neki čak želeli i da dodirnu Lunu jer nikada ranije nisu videli seks lutku.

bizarni-bodibilder-jurij-tolocko-na-medenom-mesecu-na-balkanu-sa-drugom-suprugom-seks-lutkom-foto-06.jpg

On dodaje da mu se u vremenu pandemije sviđa što on i njegova „voljena“ ljudima popravljaju raspoloženje kada ih vide, iako su ponekad meta kritika na društvenim mrežama. Očekivano...

bizarni-bodibilder-jurij-tolocko-na-medenom-mesecu-na-balkanu-sa-drugom-suprugom-seks-lutkom-foto-07.jpg

Inače, Jurijeva prva žena bila je seks lutka Margo sa kojom je čak i razmenio prstenje i pravio raskošnu svadbu. Ali kaže da je nakon Margot odlučio da više ne organizuje raskošne svadbene ceremonije, već da smatra Lunu svojom suprugom i predstavlja je tako.

S. S. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Priča o Amerikanki koju je muž polio benzinom i zapalio – kako izgleda danas, posle 13 godina? (foto... „Uspeo je da mi oduzme samo moju spoljašnju lepotu, danas kada se pogledam u ogl...
Pravio je luksuzne seks-žurke, menjao supruge za mlađe, a sa 85 godina se oženio po treći put – Činj... Silvio Berluskoni važi za jednog od najskandaloznijih i najkontroverznijih polit...
Devojka iz Irske objavila je iskrene fotografije kako izgleda alopeacija - za 5 godina izgubila je 8... Kloi (29) iz Irske suočava se sa neprijatnim komentarima ljudi koji joj se podsm...