Roko je čuveni konobar sa splitska primorja, Goran izuzetan biznismen – Šta znamo o plavim takmičarima Survivora?

Goran je jedan od najzgodnijih takmičara, ali je istovremeno izuzetan biznismen, Viktor je napustio gradski život i preselio se na planinu, Roko je čuveni konobar sa splitskog primorja, a Nika planira da otvori vrtić. Šta znamo o plavim takmičarima srpsko-hrvatske emisije Survivor 2022?

roko-je-cuveni-konobar-sa-splitska-primorja-goran-izuzetan-biznismen-sta-znamo-o-plavim-takmicarima-survivora-01.jpg

Survivor je srpsko-hrvatska priča puna adrenalina u kojoj su snalažljivost, veštine preživljavanja u prirodi i uspešno prevazilaženje mentalnih i fizičkih izazova ključni faktori za uspeh.

Kao što već znamo, takmičari su podeljeni u dva tima: „Crveni“ i „Plavi“. Za njih važe isti uslovi i pravila, kao i napeti izazovi i prilagođavanje takmičara nemilosrdnim okolnostima na ostrvu.

Ovoga puta analiziramo hrvatski tim „Plavi“, ali imajte u vidu da se takmičari menjaju tako što jedan po jedan izlaze iz igre. 

U nastavku smo za vas izdvojili neke činjenice o takmičarima „Plavog“ tima:

Goran Špaleta (35)

Pored toga što je jedan od najzgodnijih takmičara, Goran je magistar kineziologije, fitnes trener i predavač. 

Rođen je u Zadru, ali živi u Zagrebu. Nakon što je završio fakultet i magistrirao kineziologiju, osnovao je kompaniju koja se bavi koučing mentorima i individualnim treninzima i trenutno ima više od 50 trenera u 12 fitnes centara.

Radi na konsultacijama, radionicama i predavanjima o zdravom životu, a najnoviji projekat u kojem je učestvovao bavi se pripremom i dostavom izbalansiranih obroka na radno mesto.

Pored uspešnog vođenja sopstvenih projekata, Goran je i lider i predavač u Školi sporta, gde je bio mentor i edukator za više od 100 trenera, a duže od 20 godina aktivno se bavi veslanjem i učestvuje na brojnim državnim i međunarodnim takmičenjima.

Nika Rakić (26)

Nika Rakić je student Kineziološkog fakulteta, a radi i kao privatni i grupni trener. Dolazi iz grada Kerestinec i sebe opisuje kao pozitivnu, nasmejanu i energičnu osobu.

„Ja sam avanturistički tip osobe, tako da niko od mojih nije bio iznenađen jer sam se prijavila u Survivor. Za pet godina vidim sebe kao uspešnog fitnes trenera, koji vodi sopstveni biznis. Planiram da otvorim vrtić sa prijateljicom jer obožavam decu“, izjavila je Nika Rakić.

Kao svoj najveći kvalitet, Nika je istakla istrajnost, jer ne odustaje ni kada je najteže i dobar je motivator za druge, i smatra da će joj od svih izazova koji je očekuju u Survivoru, najveći biti prevazilaženje gladi.

Viktor Bobić (34)

Viktor je rođen u Zagrebu, radi u teretani, a slobodno vreme voli da provodi u planinarenju sa devojkom i svojim psom.

Sebe opisuje kao otvorenu osobu avanturističkog duha koja voli da boravi u prirodi, a dokaz za to je činjenica da je napustio gradski život i preselio se u prelepu planinsku kuću koja se nalazi izvan gradske vreve.

Viktor ističe da je njegov poseban talenat sposobnost da od ničega napravi nešto, a kao najveće kvalitete izdvojio bi istrajnost, izdržljivost i hrabrost, koji će mu svakako biti od velike koristi tokom boravka na ostrvu.

„Postim 36 sati i idem na Sljeme da pešačim 15 kilometara“, kaže Viktor, koji sebe za pet godina vidi kao duhovno biće koje živi duboko u šumi.

Tena Tomljanović (22)

Tena je studentkinja pejzažne arhitekture koja trenira odbojku i ples, a njen poseban talenat su pletenje i izrada odeće.

U slobodno vreme uživa u čitanju, crtanju, plesu i izlascima sa prijateljima, a sebe opisuje kao impulsivnu osobu koja želi da proba nove stvari.

„Definitivno sam avanturistički tip osobe, ali koncept ove emisije je možda malo van moje zone komfora, ali je definitivno uzbudljivo. Važno je da ne vršite pritisak na sebe“, rekla je Tena.

Još 5 učesnika na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Žena je promenila pol u muški, ali se predomislila – sada ponovo postaje žena Alia, iz Mičigena, rođena je kao žena, ali je sa 18 godina shvatila da želi da p...
Smešni video snimci muškaraca koji nemaju problem da partnerka bude viša od njih – i zbijaju šale na... Kako pozirati sa partnerom ako je niži od vas? Kako izgleda život sa nižim partn...
Priča o Amerikanki koju je muž polio benzinom i zapalio – kako izgleda danas, posle 13 godina? (foto... „Uspeo je da mi oduzme samo moju spoljašnju lepotu, danas kada se pogledam u ogl...