Žena je promenila pol u muški, ali se predomislila – sada ponovo postaje žena

Alia, iz Mičigena, rođena je kao žena, ali je sa 18 godina shvatila da želi da postane muškarac i započela je proces tranzicije, ali je onda shvatila da ne želi da bude muškarac, pa je ponovo pokrenula proces tranzicije u ženu. Zbunjujuće, zar ne?

zena-je-promenila-pol-u-muski-ali-se-predomislila-sada-ponovo-postaje-zena-01.jpg

Alia Ismaili (27) iz Mičigena sa 18 godina je imala osećaj da joj nije prijatno u svom telu i započela je proces tranzicije u muškarca.

Ceo proces je trajao šest godina, a čak je napravila i masektomiju grudi, ali sada ponovo menja pol jer je shvatila da joj identitet muškarca ne odgovara i da ne predstavlja nju.

zena-je-promenila-pol-u-muski-ali-se-predomislila-sada-ponovo-postaje-zena-02.jpg

Alia je od 18. godine počela da pije hormone, oblačila se kao muškarac, a medicinsku tranziciju je napravila u 20. godini, pa je promenila i ime i postala Isa 2015. godine.

zena-je-promenila-pol-u-muski-ali-se-predomislila-sada-ponovo-postaje-zena-03.jpg

Sada, kaže da se ne kaje zbog odluke da ide na operaciju i zbog uzimanja hormona.

„To je bio presudan period mog života kada sam otkrivala sebe i to je učinilo da postanem ličnost kakva sam danas. Moja porodica je bila neutralna, znali su da sam dovoljno jaka da pređem ovaj put ponovo.

Prestala sam da uzimam muške hormone i uradila sam lasersku depilaciju dlaka. Za sada neću praviti nikakve druge poteze, ali znam da stvari mogu da se promene u budućnosti.

Mnogi me ne razumeju, ali ne mogu da dozvolim da me to porazi.“

zena-je-promenila-pol-u-muski-ali-se-predomislila-sada-ponovo-postaje-zena-04.jpg

Alia otkriva da je na testosteronu bila 7 godina i da sada ne uzima ovaj muški hormon, ali njenom telu je potrebno vreme da se navikne.

zena-je-promenila-pol-u-muski-ali-se-predomislila-sada-ponovo-postaje-zena-05.jpg

zena-je-promenila-pol-u-muski-ali-se-predomislila-sada-ponovo-postaje-zena-06.jpg

zena-je-promenila-pol-u-muski-ali-se-predomislila-sada-ponovo-postaje-zena-07.jpg

zena-je-promenila-pol-u-muski-ali-se-predomislila-sada-ponovo-postaje-zena-08.jpg

S. S. | CRNOBELO.rs / Foto: Daily Mail

Možda vas zanima:

Smešni video snimci muškaraca koji nemaju problem da partnerka bude viša od njih – i zbijaju šale na... Kako pozirati sa partnerom ako je niži od vas? Kako izgleda život sa nižim partn...
Roko je čuveni konobar sa splitska primorja, Goran izuzetan biznismen – Šta znamo o plavim takmičari... Goran je jedan od najzgodnijih takmičara, ali je istovremeno izuzetan biznismen,...
Priča o Amerikanki koju je muž polio benzinom i zapalio – kako izgleda danas, posle 13 godina? (foto... „Uspeo je da mi oduzme samo moju spoljašnju lepotu, danas kada se pogledam u ogl...