Brzi test: saznajte šta krvna grupa otkriva o vašem karakteru i sa kojom krvnom grupom se najbolje slažete

Vaša krvna grupa može da otkrije dobre, ali i mračne strane vašeg karaktera. Analizirajući različite krvne grupe otkriveno je i sa kojom se najbolje slažete.

brzi-test-saznajte-sta-krvna-grupa-otkriva-o-vasem-karakteru-i-sa-kojom-krvnom-grupom-se-najbolje-slazete.jpg

Preko ovog brzog testa saznajte šta krvna grupa otkriva o vama, vašem karakteru i idealnom partnerstvu i prijateljstvu.

Krvna grupa 0

Nulta krvna grupa su karakteri koji su otvoreni i vole da se druže. Oni vole da iniciraju, ali ne završavaju uvek ono što su započeli. Kreativni su i popularni, vole da budu u centru pažnje i zrače samopouzdanjem.

Krvna grupa A

Spolja se čini da su mirni, ali imaju tako visoke standarde (perfekcionisti su) da su najčešće unutra ispunjeni nervozom. Osobe sa krvnom grupom A su najviše umetnički nastrojene od svih krvnih grupa. Oni mogu da budu stidljivi, odgovorni, pouzdani i osećajni.

Krvna grupa B

Orjentisane na ciljeve i odlučne, osobe sa B krvnom grupom započeće nešto i neće se smiriti dok to ne urade dobro i do kraja. Oni su individualci koji sami probijaju svoj put i koji se sami snalaze u životu.

Krvna grupa AB

Ova krvna grupa predstavlja podeljene karaktere krvnih grupa. Mogu da budu i otvoreni i stidljivi, kao i samouvereni i povučeni. Iako su odgovorni, previše odgovornosti može da bude problem. Oni su pouzdani i žele da pomažu drugima.

Kompatibilnost krvnih grupa:

  • A je najkompatibilnija sa A i AB
  • B je najkompatibilnija sa B i AB
  • AB je najkompatibilnija sa AB, B, A i 0
  • 0 je najkompatibilnija sa 0 i AB

M. S. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

Možda vas zanima:

Psihološki test: Nacrtajte kuću, drvo i muškarca i saznajte u kakvom se stanju nalazite Psiholozi veruju da naši crteži služe kao jedinstveni izvori informacija koje mn...
Kviz: 7 mentalnih zadataka koji će vam testirati mozak - samo najumešniji neće odustati Testirajte oči i mentalne sposobnosti – da li ćete odustati ili će vaš mozak izd...
Kviz za testiranje pažnje: Pogodite koji logo brenda je pravi Brendovi automobila, poznatih lanaca brze hrane i pića, svetskih benzinskih pump...