Japanski kviz koji će vam otkriti tajne o vezama kojih niste svesni

Da li ste od onih koji smatraju da imaju moć da promene voljenu osobu ili je prihvatate takvu kakva jeste?

japanski-kviz-koji-ce-vam-otkriti-tajne-o-vezama-kojih-niste-svesni.jpg

Japanci su poznati kao vorkoholici koji redovno provode i po 10-12 sati na radnom mestu. Ali, da li znate da je, i pored ovoga, procenat razvoda kod njih zaista mali?

Možda je to tako zahvaljujući njihovom filozofskom pogledu na ljubav.

Odgovorite na ova pitanja i otkrijte nešto novo o sebi i o tome kakvi ste u vezama.

Japanski kviz koji će vam otkriti tajne o vezama kojih niste svesni
 1. 1. Zamislite da imate sastanak sa voljenom osobom... Stojite na raskrsnici i postoji jednostavan put kojim ćete brzo stići do vaše destinacije i duži na kojem su razne zanimljive stvari, ali ćete stići kasnije. Kojim putem ćete krenuti?
  Klikni za odgovor
 2. 2. Idete putem i ugledate dva grma ruža - crvene i bele. Želite da uberete jednu ružu za voljenu osobu, iz kojeg grma će biti?
  Klikni za odgovor
 3. 3. Dolazite do kuće u kojoj imate zakazan sastanak, zvonite na zvono i otvara vam kućna pomoćnica vaše voljene osobe. Da li ćete reći pomoćnici da je obavesti da ste tu ili ćete direktno otići do nje?
  Klikni za odgovor
 4. 4. Ulazite u sobu voljene osobe... Gde ćete staviti buket - na okvir prozora ili na krevet?
  Klikni za odgovor
 5. 5. Provodite dan zajedno sa voljenom osobom, poželite jedno drugom laku noć i odlazite u različite sobe da spavate. Ujutru se budite i odlazite da joj poželite dobro jutro. Da li je ona već budna ili još spava?
  Klikni za odgovor
 6. 6. Vreme je da se vratite kući. Koji put ćete izabrati - kraći ili duži?
  Klikni za odgovor

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: clker.com

Možda vas zanima:

Test za najupornije: Da li ćete naći skrivene predmete? Testiranje očiju je uvek bilo i ostaće izazov za sve generacije. Ovo možete u...
Medicinski kviz: Koliko znate o najčešćim bolestima i zdravstvenim problemima? Da li znate ponešto o najčešćim bolestima sa kojima se ljudi suočavaju ili je ov...
Lako trik pitanje čijeg se odgovora verovatno nećete setiti Hajde da rešite ovaj mali izazov... Razmislite dobro, odgovor je zaista lak! ...