Milionski prihodi, glasine da se udala za 20 godina mlađeg muškarca – Gde je danas bivša žena Vladimira Putina?

Umesto luksuznog putovanja kruzerom, on ju je na medeni mesec odveo na putovanje autom kroz Ukrajinu. Nije želela da bude prva dama, a spekuliše se i da je imala problema sa alkoholom. Šta se zna o Ljudmili, bivšoj ženi Vladimira Putina?

milionski-prihodi-glasine-da-se-udala-za-20-godina-mladjeg-muskarca-gde-je-danas-bivsa-zena-vladimira-putina-01.jpg

Otkako su se razveli 2013. godine, vrlo malo se zna o tome gde je i šta radi bivša žena Vladimira Putina, Ljudmila Škrebneva (64).

Ljudmila je bila u braku sa Vladimirom Putinom od 1983. do 2013. godine, a posle njihovog razvoda uglavnom se spekulisalo gde je i šta radi bivša prva dama Rusije.

Bilo je priča da se zamonašila u manastiru, nakon čega je usledio članak Rojtersa o multimilionskim kompanijama u njenom vlasništvu. Prema novinskoj agenciji, ona poseduje nekretnine u Moskvi koje joj donose ogromne mesečne prihode od kirije.

Osim toga, pojavile su se i spekulacije da se bivša prva dama Rusije ponovo udala za 20 godina mlađeg muškarca, ali ta informacija nikada nije potvrđena, niti je bilo ozbiljnijih komentara o njima.

U nastavku pročitajte nekoliko zanimljivih činjenica o Ljudmili, koje možda niste znali:

Ljudmila Škrebneva rođena je 1958. godine u Kalinjingradu, u radničkoj porodici. Nakon što je završila srednju školu, radila je kao poštar, medicinska sestra, ali i stjuardesa, a kasnije je odlučila da upiše Filološki fakultet, na kojem je diplomirala 1986. godine.

milionski-prihodi-glasine-da-se-udala-za-20-godina-mladjeg-muskarca-gde-je-danas-bivsa-zena-vladimira-putina-02.jpg

Ljudmila i Vladimir upoznali su se 1983. godine dok je ona još bila student Filološkog fakulteta i imala je 23 godine, a on je započinjao svoju KGB karijeru i imao je 29 godina. Prema dostupnim informacijama, upoznali su se na koncertu Arkadija Raikina.

milionski-prihodi-glasine-da-se-udala-za-20-godina-mladjeg-muskarca-gde-je-danas-bivsa-zena-vladimira-putina-03.jpg

Ljudmila je izjavila da kada je prvi put srela Vladimira, on nije ostavio neki poseban utisak na nju, ali je bio veoma uporan u svom udvaranju i 1983. godine su odlučili da se venčaju. Venčanje je održano na brodu, a prisustvovalo mu je nekoliko najbližih prijatelja.

milionski-prihodi-glasine-da-se-udala-za-20-godina-mladjeg-muskarca-gde-je-danas-bivsa-zena-vladimira-putina-04.jpg

Na medeni mesec je trebalo da idu kruzerom od Odese do Jalte, ali je Putin odlučio da karte pokloni prijatelju za vreme svadbe. Tako su Ljudmila i Vladimir posle slavlja otišli na put autom kroz Ukrajinu.

milionski-prihodi-glasine-da-se-udala-za-20-godina-mladjeg-muskarca-gde-je-danas-bivsa-zena-vladimira-putina-05.jpg

Ljudmila i Vladimir su 1985. dobili prvu ćerku Mariju, a onda su posle selidbe u Nemačku dobili drugu ćerku Ekaterinu.

milionski-prihodi-glasine-da-se-udala-za-20-godina-mladjeg-muskarca-gde-je-danas-bivsa-zena-vladimira-putina-06.jpg

Ljudmila uopšte nije želela da bude u centru pažnje javnosti, a kada je saznala da njen suprug planira da započne političku karijeru, rekla je da je „plakala ceo dan“ jer je znala da će to biti kraj njenog privatnog života.

milionski-prihodi-glasine-da-se-udala-za-20-godina-mladjeg-muskarca-gde-je-danas-bivsa-zena-vladimira-putina-07.jpg

Još nekoliko zanimljivih činjenica o Ljudmili, odnosu i razvodu sa Vladimirom, pročitajte na sledećoj strani...



Možda vas zanima:

Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теst ličnosti: Kakva ste žena prema četki za kosu koju koristite? Svakodnevne navike mogu puno reći o vama i vašem karakteru. Pa kao što ste ot...
Таta, kako da preživim sve ovo bez tebe – bez tvojih krila da poletim? Koliko je potrebno da bi se preživelo u ovom svetu koji je gluv pa ne čuje? Do k...
Тaman kada poželite da ga „ubijete“, spremiće vam romantičnu večeru – to je savršen muškarac koji va... Savršeni muškarci više ne postoje. Pričajte mi malo o tome. Ili ne, bolje da ja ...
Оd lažnog kidanpovanja do vožnje levom stranom – kraljevske pripreme Megan Markl (foto) Ovih dana Megan Markl prolazi čitav niz intenzivnih obuka pre nego što zvanično ...
Мuzički hitovi za 2018. godinu – koju pesmu ćemo najviše slušati ovog leta? Аkо je prošla, 2017. godina, potpuno bila u znaku „Despacito“, ove godine može...