Nеmaju stalni dom, odmori su im poslovna putovanja: Тајne blogerki koje nikada ne bi otkrile

Možda na ličnim blogovima i na profilima na društvenim mrežama izgledaju kao da imaju savršen život, ali pojedine blogerke kriju velike tajne.

nemaju-stalni-dom-odmori-su-im-poslovna-putovanja-ne-blogerki-koje-nikada-ne-bi-otkrile-1.jpg

Zbog toga kada sledeći put pomislite da biste želele da ste na njihovom mestu, setite se sledećih tajni koje kriju poznate blogerke i influenserke.

Neke od njih nemaju dom

Аlisa Ramos koja stoji iza profila @mylifesatravelmovie i @alyssaramostravels оtkrila je da nema stalni dom. Ona vodi profile o putovanjima i sve vreme je negde. Ako želi da se skrasi na duži period, iznajmljuje smeštaj preko Airbnb-a.

Uređuju fotografije do neprepoznatljivosti

Pojedine influenserke na Instagramu, uređuju fotografiju filterima i efektima čak i po pola sata. One koriste i filtere koje ima sam Instagram, ali i dodatne aplikacije poput VSCO-a ili Snapseed-a.

Tako je veoma verovatno da ono što vidite na Instagramu ima mnogo drugačiju formu i boju u stvarnosti.

Zarađuju velike sume novca

Mnogi influenseri i blogeri pomažu brendovima da plasiraju svoje proizvode i da „uđu pod kožu“ potrošačima.

Pojedini imaju dogovor sa kompanijom na mesečnom nivou, dok drugi naplaćuju svaku objavu.

nemaju-stalni-dom-odmori-su-im-poslovna-putovanja-ne-blogerki-koje-nikada-ne-bi-otkrile-2.jpg

Njihovi odmori su zapravo sastavni deo putovanja

Čak i kada putuju, oni moraju da odgovaraju na poruke zainteresovanih klijenata i da se posvete tome da što bolje realizuju potražnju.

Ako izlaze na piće ili na večeru, moraju isplanirati svaki detalj, kako bi dobili objavu koja će privući pažnju potencijalnim potrošačima. Najčešće se dešava da teško održavaju balans između privatnog i profesionalnog života.

Za savršene fotografije moraju ustati rano

Izjutra je more najčistije, izlazak sunca je sjajan, a oko znamenitosti nema turista. Tako mogu napraviti fotografije sa mobilnim telefonima na kojima im zavide čak i najprofesionalniji fotografi.

Pojedini koriste i sate oko zalaska sunca jer je tada osvetljenje najmekše i dozvoljava veću manipulaciju efektima.

nemaju-stalni-dom-odmori-su-im-poslovna-putovanja-ne-blogerki-koje-nikada-ne-bi-otkrile-3.jpg

Sa sobom nose i rekvizite za fotografisanje

Kako bi napravili savršenu fotografiju sa sobom nose neke sitnice, kao što su torba, marama, naočare za sunce, pa čak i neka sveća. Sve to dopunjuje i ulepšava fotografiju, ističe neke delove ili pokriva nedostatke.

Nedostaju im porodica i prijatelji

Obzirom na to da je influensiranje već postalo posao sa punim (pa i prekovremenim) radnim vremenom, ove osobe su angažovane da se pojave na najrazličitijim događajima ili su stalni gosti negde.

Zbog toga neki od njih malo vremena provode sa porodicom i pravim prijateljima, a više su sa onima koji se bave istim ili sličnim poslom.

E. D. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Trikovi za lakšu svakodnevnicu za koje želimo da smo ih saznali ranije Praktični trikovi koji olakšavaju naš svakodnevni život su verovatno najpotcenje...
Poslednji broj u godini vašeg rođenja je najvažniji — šta označava i kojem elementu pripadate? Postoji narodno verovanje koje kaže da poslednji broj u godini našeg rođenja igr...
5 stvari za koje niste znali da ih koristite pogrešno Da li ste znali da kesice šećera stalno otvarate pogrešno i da na kolicima za ku...