Evo kako konobari zamišljaju svoj posao kad se ponovo otvore kafići

U Češkoj planiraju otvaranje kafića i restorana 25. maja pa su neki tamošnji ugostitelji već počeli da razmišljaju o tome kako će izgledati posao tad.

evo-kako-konobari-zamisljaju-svoj-posao-kad-se-ponovo-otvore-kafici.jpgfoto: depositphotos

Na Fejsbuku je osvanuo zabavni video koji prikazuje kako konobari zamišljaju svoj posao nakon 25. maja.

"Ne želimo ništa prepustiti slučaju. Očekujemo razmak od metar i po između gostiju i osoblja. Razvili smo interne metodološke smernice i trenutno ih sprovodimo u praksu s timom i spremni smo na sve potencijalne poteškoće", našalili su se u jednom češkom restoranu. 

https://www.facebook.com/watch/?v=546550652696125

Snimak je "lajkovan" više od 4500 puta pa je postao viralni hit na Fejsbuku.

izvor: index.hr