Misionarska poza - romantične: Šta o ženi otkriva njena omiljena poza za seks?

Zaista mnogo može da se kaže o jednoj ženi zahvaljujući njenom ličnom izboru, od pića koje voli, do stila oblačenja i omiljene literature. Ali ništa nije tako jak pokazatelj karaktera jednog čoveka kao izbor omiljene poze za seks.

misionarska-poza-romanticne-sta-o-zeni-otkriva-njena-omiljena-poza-za-seks-01.jpg

Zašto? Zato što je ovo jedna od najintimnijih stvari u našim životima ispunjena snažnim zadovoljstvom. I s obzirom na veliki broj različitih poza u seksu u kojima oba pola imaju veću ili manju dominaciju, postoje jasni pokazatelji onoga što žene vole tokom seksualnog odnosa.

misionarska-poza-romanticne-sta-o-zeni-otkriva-njena-omiljena-poza-za-seks-02.jpg

Šta o ženi otkriva njena omiljena poza za seks?

Misionarska poza

Ova klasična poza je prvi, pouzdan izbor za većinu parova i prva koja se najčešće isprobava sa novim partnerom. Smatra se da su žene koje vole ovu pozu romantične.

Ova poza povećava intimnost između partnera jer se postiže duboki kontakt očima. Žene koje vole ovu pozu definitivno vole i udobnost koju im ona daje i uživaju kada njihov partner preuzima vođstvo.

misionarska-poza-romanticne-sta-o-zeni-otkriva-njena-omiljena-poza-za-seks-03.jpg

Kaubojka

Kada je u pitanju takozvana „kaubojka“ poza za seks, žena je ta koja ima potpunu kontrolu. Dame obožavaju ovu pozu jer im omogućava da kontrolišu kretanje kukova, a za mnoge od njih ovo je jedan od najboljih načina da dožive vaginalni orgazam.

Pošto žena dominira tokom ove poze, ova žena se smatra osobom koja tačno zna šta želi.

misionarska-poza-romanticne-sta-o-zeni-otkriva-njena-omiljena-poza-za-seks-04.jpg

Pseća „dogi“ poza

Neke žene vole seks od pozadi jer su manje emotivno angažovane i tako lakše mogu da se koncentrišu na zadovoljstvo bez raznih ometanja. Takođe je neophodno da žena bude pokorna i da potpuno uživa dok njen partner dominira u akciji.

misionarska-poza-romanticne-sta-o-zeni-otkriva-njena-omiljena-poza-za-seks-05.jpg

Obrnuta kaubojka

I ovde govorimo o ženama koje bez sumnje znaju šta žele. Činjenica da je njeno lice okrenuto od muškarca podrazumeva da ona možda želi da uživa dublje u vezi i da utone u zadovoljstvo kroz različite seksualne fantazije, bez gledanja partnera koji je ispod nje.

misionarska-poza-romanticne-sta-o-zeni-otkriva-njena-omiljena-poza-za-seks-06.jpg

Poza „69“

Ako žena voli pozu 69, verovatno želi da svom partneru pruža oralni seks i da istovremeno dobije isto zadovoljstvo. Ovo je osoba koja želi u potpunosti da daje i da dobija zadovoljstvo zauzvrat.

misionarska-poza-romanticne-sta-o-zeni-otkriva-njena-omiljena-poza-za-seks-07.jpg

(O)Milena | CRNOBELO.rs / foto: freepik

Možda vas zanima:

Poze za seks zbog kojih ne treba da mrdnete dalje od troseda (18+) Ako vam treba „srećna završnica“ nakon filmskog maratona u dnevnoj sobi, ovo j...
Da li može da se zatrudni ako... 7 pitanja o seksu koje se tinejdžeri stide da postave Može li devojka da zatrudni ako još uvek nije imala menstruaciju? Da li kondom z...
5 seks saveta za muškarce koji nisu obdareni (18+) Za muškarce koji nisu preterano obdareni, najvažniji je ugao penetracije, a mogu...