5 seks saveta za muškarce koji nisu obdareni (18+)

Za muškarce koji nisu preterano obdareni, najvažniji je ugao penetracije, a mogu da probaju više seks poza kako bi pružili maksimalno zadovoljstvo partnerki. Savet za muškarce koji smatraju da nisu previše obdareni.

5-seks-saveta-za-muskarce-koji-nisu-obdareni-18-01.jpg

Skoro svi muškarci su opsednuti veličinom svog polnog organa i smatraju da je ona veoma važna.

Muškarci koji za sebe smatraju da nisu obdareni često su nesigurni i ne veruju u čuvenu frazu da „veličina nije važna“.

Oni koji smatraju da nisu dovoljno obdareni treba da obrate pažnju na nekoliko ključnih momenata tokom seksa, što će im pomoći da partnerki pruži neponovljivo iskustvo, ali i da podignu sopstveno samopouzdanje.

Predigra je važna

Seks ne znači brzu penetraciju. Smatra se da duga predigra može u velikoj meri da podigne uzbuđenje kod oba partnera i učini stvari zanimljivijim.

Spor intimni čin povećava intimnost među partnerima, čini da čula budu u potpunosti uključena u sam čin i tako čini celo iskustvo boljim.

Pored toga, možete pokušati da dovedete partnerku do orgazma tokom predigre.

5-seks-saveta-za-muskarce-koji-nisu-obdareni-18-02.jpg

Isprobajte nove seks poze

Možete probati više seks poza i saznati koja vam najviše odgovara.

Najčešći izbor kod onih koji nisu naročito obdareni je pseća poza, a možete eksperimentisati i sa seks pozama u kojima vaša partnerka treba da podigne noge, ili da ih što više raširi radi lakše penetracije.

Partnerka može da bude i gore

Kada je partnerka gore, ona može da izabere poziciju koja joj najviše odgovara. Takođe može da stimuliše klitoris u tom položaju, što je ponekad veoma važno da se doživi orgazam.

5-seks-saveta-za-muskarce-koji-nisu-obdareni-18-03.jpg

Nađite pravo mesto za seks

Kada niste naročito obdareni, potrebno je da pronađete pravi ugao. Zbog toga ćete morati da budete malo kreativniji kada birate mesto za seks i da iskoristite nameštaj u svom okruženju.

Isto tako možete da stavite jastuk ispod partnerke, što će joj pomoći da se oseća ispunjenije.

Seks igračke

Postoji veliki broj seks igračaka koje možete koristiti ako niste sigurni u sebe.  Razgovarajte sa partnerkom i odaberite one za koje se oboje slažete da biste želeli da probate.

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: freepik

Možda vas zanima:

Poze za seks zbog kojih ne treba da mrdnete dalje od troseda (18+) Ako vam treba „srećna završnica“ nakon filmskog maratona u dnevnoj sobi, ovo j...
Da li može da se zatrudni ako... 7 pitanja o seksu koje se tinejdžeri stide da postave Može li devojka da zatrudni ako još uvek nije imala menstruaciju? Da li kondom z...