Seks nije samo za pravljenje dece i imam pravo na orgazam

Tragično je kako je danas seks prisutan svuda, osim tamo gde mu je mesto – u krevetu. Nemoguće je da ga izbegneš, u muzičkim spotovima, filmovima, tv reklamama, rijaliti emisijama. Bezobrazno se servira, nekada suptilno i prikriveno, a najčešće bez cenzure i, što bi se reklo, na finjaka.

seks-nije-samo-za-pravljenje-dece-i-imam-pravo-na-orgazam.jpg

Želim da mislim da je seks već odavno zaboravljena tabu tema, ali paradoksalno sa njegovim prisustvom svuda, istinski je prisutan manje nego ikad.

Veliki broj žena živi sa ubeđenjem da „muškarac ima veću potrebu za seksom nego žena“ i da to jednostavno „nije ženska stvar“.

Kao da je sramota reći da si seksualno biće i da imaš želje, strasti i inhibicije u sebi. Naravno, ne moraš da ideš unaokolo i da trubiš na razglas, jer je seks, ipak, intimna stvar, ali da lažeš sama sebe da je nebitan, nepoželjan, prostački ili da se stidiš, crveniš i bežiš iz diskusije o njemu, prosto je smešno.

Žene su toliko uverene da seks po pravilu i nije neko uživanje i da ne mora da se završi orgazmom sa njene strane. Toliko je ustaljeno razmišljanje da je seks obaveza, a ne uživanje.

Da seks postoji zbog razmnožavanja, a ne zbog zadovoljstva. Da ako priznaš da uživaš u seksu možeš na neki čudan način biti obeležena od okoline.

Da nije najvažniji, zdravlje je važnije. Ali, dobar seks je polovina zdravlja. Zdravo telo, zdrava psiha, dobro raspoloženje i mnogo energije za savlađivanje stresa. I da, možda nije najvažniji, ali je druga sporedna najvažnija stvar na svetu (znači nije fudbal).

Seks spaja partnere i u savršenoj harmoniji nadopunjuje sve one platonske emocije. On ponekad govori (ili vrišti) glasnije od svih neizgovorenih osećanja. On je savršen lek za svađe i odlična zamena za sve tablete koje gutamo da bismo se opustili.

I vreme je da prihvatimo ovu činjenicu, i da se toga ne stidimo. Da li voliš da imaš seks? Naravno da volim. I volim da ima srećan kraj za mene, kao i za partnera.

Seks je poželjan, prirodan, najnormalniji čin. Svi na svetu postojimo zahvaljujući njemu. Nema u njemu ničega čudnog, neprirodnog i sramnog.

Ali, nije samo za pravljenje dece. Nije obaveza, nije greh, nije nešto što dođe na red, a vi čekate i molite se da se što pre završi.

Ako vam se nešto ne dopada, podelite to sa partnerom. Otkrijte mu svoje želje, dajte mu do znanja šta vam odgovara.

Život je prekratak da glumite, a žene, kao i svaki muškarac, imaju pravo na orgazam.

I nije potrebno savršeno telo ili prostorija bez ikakvog osvetljenja. Niko neće primetiti vaše strije i celulit. U očima vašeg partnera vi ste savršena žena i kada već delite postelju, jasno je da vas voli i da ne želi da bude sa bilom kojom drugom, već baš sa vama.

Da slavimo pravi seks u krevetu, a ne onaj izveštačeni, jeftini, lažni seks koji nas svuda proganja.

Autorski sadržaj! Nije dozvoljeno nikakvo preuzimanje i kopiranje delova ili celine.

(O)Milena | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com