Mlade govore o trenutku kada su shvatile da se ne udaju za ljubav njihovog života

Dan venčanja bi trebao biti jedan od najlepših u životu, ali sav taj raskoš ne vredi nimalo ukoliko pored vas ne stoji muškarac vašeg života.

mlade-govore-o-trenutku-kada-su-shvatile-da-se-ne-udaju-za-ljubav-njihovog-zivota.jpg

Nažalost, neke mlade prekasno shvate da muškarac pored njih u stvari nije ljubav njihovog života.

Kako su ove mlade to shvatile? Predstavljamo vam nekoliko iskustava na tu temu:

„Na dan venčanja sam se potajno nadala da će se pojaviti moj bivši. Bilo je očigledno da sam zaljubljena u njega, a ne u svog budućeg supruga.“

„Jednostavno sam počela da plačem – ne zbog toga što sam bila srećna, već zbog toga što sam znala da pravim grešku“.

 „Dok sam mu se približavala znala sam da ne treba da se udam za njega – imala sam predosećaj. Očekivano, razveli smo se“.

 „Na dan venčanja sam se probudila sa osećajem da treba da se okrenem i pobegnem, ali sam na silu naterala sebe da izdržim taj dan“.

 „Nekako se celo venčanje pretvorilo u ceremoniju na kojoj ćemo raditi šta ON želi. Moje mišljenje nije bilo bitno. Tada mi je bilo jasno“.

 „Tvrdim da je mom vereniku dosadno sa mnom, a venčanje je za nepunih mesec dana. Sumnjam da će se održati“.

 „Zа dve nedelje treba da izgovorim sudbonosno „da“, ali sam danas shvatila da partner koga sam odabrala može da mi bude odličan prijatelj, ali ne i suprug“.

 „Sa suprugom nismo imali nikakvu intimnost prve bračne noći. Plakala sam jer sam duboko u sebi znala da me više ne privlači“.

 „Noć pred venčanje sam počela da plačem. Tada sam prvi put priznala sama sebi da ne volim čoveka za koga treba da se udam“.

 „Kada sam probala venčanicu – osećala sam se grozno“.

 „Dok sam se zaklinjala na večnu ljubav čoveku pored mene, neprestano sam mislila na bivšeg. Znala sam da je to trebalo biti njegovo mesto“.

 „Iskreno, shvatila sam da moram otkazati svadbu u trenutku kada sam verenika zamislila kao oca moje dece – i videla ga kao lošeg roditelja“.

M. D. | CRNOBELO.rs / foto: pixabay.com

Možda vas zanima:

Ispovest devojke koja 12 godina krije intimnu tajnu od muža: „Nikada nisam doživela orgazam“ (18+) Oko 10-15% žena na svetu nikada ne doživljava orgazam, a takav je i slučaj sa ov...