Modni trik Jovane Joksimović za glamurozan izgled – želećete odmah da ga kopirate (foto)

Pufnasti rukavi i naramenice stavljaju akcenat na gornji deo tela, i čine da struk vizuelno izgleda uže i vitkije – ovo je modni trik koji Jovana Joksimović redovno koristi.

modni-trik-jovane-joksimovic-za-glamurozan-izgled-zelecete-odmah-da-ga-kopirate-foto-01.jpg

Jovana Joksimović poznata je kao supruga pevača Željka Joksimovića, ali ona gradi i svoju uspešnu karijeru kao TV voditeljka.

Uvek prefinjena i elegantna, Jovana važi za jednu od najlepših žena na malim ekranima u Srbiji, a u njenim modnim izdanjima se može primetiti da se služi jednim jednostavnim modnim trikom kako bi uvek izgledala glamurozno i elegantno.

Smatra se da su naramenice ispraćene u istoriju još devedesetih godina prošlog veka, ali Jovana dokazuje da to nije slučaj i da ovaj modni detalj u velikoj meri može da vam bude saveznik ako želite da izgledate elegantno i vitko.

Fotografije objavljene na njenom profilu pokazuju da njen modni izbor redovno uključuje haljine i bluze sa pufnastim rukavima ili košulje i sakoe sa naramenicama, čime se naglašava gornji deo tela, a struk vizuelno izgleda vitko i manje.

Foto-dokaz da ovaj modni trik deluje i da ga i vi isprobate:

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Satenske Barbi štikle na platformu su hit kod Srpkinja – koštaju 1.100 evra (foto) Versaće satenske cipele sa visokom potpeticom i dvostrukom platformom su pravi h...
Nosite samo crne cipele i još 9 malih modnih grešaka koje prave veliku razliku u izgledu Izbegavajte da nosite bluze sa natpisima u poslovnim kombinacijama – ovaj komad ...
Ne preteruje sa nakitom i još 14 modnih trikova Viktorije Bekam Ne preteruje sa nakitom – koristi ga po principu „manje je više“. Svesna je i sn...