Dоsta si „kokodakala“ u kameru za Insta story, pogledaj, drugarica ti se udaje!

Da li postavljaš ultimatum nevesti da ćeš se uhvatiti u kolo samo ako želi da sa tobom ima live story?

dosta-si-kokodakala-u-kameru-za-insta-story-pogledaj-drugarica-ti-se-udaje.jpg

Оtvaram Instagram story i odjednom počinje da „kokodače“, izvinite – peva. Eto, opet je izašla, mislim u sebi, već 10. objava kako igra i peva sa kamerom.

Ne, ne, ovog puta je gore, sada je na svadbi kod drugarice. Sada će lansirati 20 story-ja. Ima da „udavi“ pevanjem i prikazivanjem koliko joj je zabavno, koliko je ona zabavna, koliko se neverovatno provodi.

I u startu, čim pominje neverovatno, jasno je da je neistinito. Da je zaista neverovatno, ne bi celo veče provela sa telefonom već bi se zabavljala sa ljudima oko sebe.

Naročito što joj se drugarica udaje. Malo bi posvetila pažnju njoj i emocijama koje bi u realnosti trebalo da postoje i da je preplave, a ne egocentrizmu i samoreklamiranju na društvenim mrežama.

Plus, ovo izdanje i nije baš najsjajnije za javnost. Malo pripita, zaboravila je da joj genetika nije dala talenat za pevanje i da uši bole kada peva.

Nije mi jasno kako se narednog dana ne posluša kako je zvučala prethodnu noć i kako ne zabrani sebi da isto to radi ubuduće.

Pored glasovnih sposobnosti, kadar je uvek takav da hvata njeno lice pod „dobrim“ uglom, a neretko se snima i naniže da vidimo i kakve cipele nosi.

I tako se ređaju objave, prva, druga, 15. i nekako počnete da se pitate da li je devojka na trenutak ostavila telefon na svadbi svoje drugarice. Da li joj je postavila ultimatum da će se uhvatiti u kolo samo ako ona želi da imaju live story?

Bez nekoliko poljubaca u kameru, osmeha koji su ničim izazvani i zavodljivog pogleda ne sme da prođe. Pa potom, kratko snimanje okoline dok joj se ruka trese kao da je u epicentru zemljotresa, ali je to brzo i mutno, i onda se ponovo vrati na sebe i pesmu.

Loše izgleda još gore zvuči. Ali kako da joj kažem da Instagram story nije „Vaših 5 minuta“?

Autorski sadržaj! Nije dozvoljeno nikakvo preuzimanje i kopiranje delova ili celine.

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com