Svakog dana se na poslu hvali sa koliko je žena spavao, a žena mu je najlepši anđeo... (18+)

svakog-dana-se-na-poslu-hvali-sa-koliko-je-zena-spavao-a-zena-mu-je-najlepsi-andjeo-18-01.jpg

Dolazio je na posao sa sočnim ispovestima tipa „Uh, al sam razvalio jednu visoku, podigao sam joj noge, a pošto su bile duge, mislim da sam oštetio krov auta“. Verovali ili ne, ponekad nam je pokazivao čak i slike nekih svojih „bliskih prijateljica“.

A one, ne znam šta bih rekla – nikakve, kažem nikakve u poređenju sa njegovom ženom koja je lepotica.

Ona ima izvajano telo, oči kao srna, dugu bujnu crnu kosu... Jednostavno savršena.

Ali ne, sa njom ima dvoje dece i u braku su 15 godina, pa mu ona nije zanimljiva. Već mu je poznata, izgustirao ju je, dosadna mu je.

Ne ceni je, ne vidi njenu iskonsku ljubav.

Spava sa kojom god stigne i svima se hvali.

Ovo prvo ne razumem, pored takvog blaga koje ima kod kuće, ali ovo drugo razumem još manje. I pitala sam ga: „Zašto se hvališ okolo, zar se ne plašiš da će neko da joj prenese to? Ipak je ovo mali grad i svi se znaju.“

A on mi u svom „mačo“ stilu kaže: „Pa, ako se ne pohvališ da si j*ebao, to je isto kao i da nisi j*ebao.“

I tako, to je bilo sve što me je zanimalo o njegovim vanbračnim izletima. Zaista nisam želela da znam, nisam želela da slušam o nečemu što potpuno osuđujem.

Dešava se da ga žena ponekad poseti na poslu, a kako da pogledam u oči tu ženu kad je njen muž spavao sa svakom promiskuitetnom ženom koja mu se našla na putu. I što je još neshvatljivije, nijedna od njih nije joj bila ni do kolena, ni po izgledu, ni po inteligenciji, ni po kulturi.

Ali, tako je ona izabrala u životu i to je to.

Žalosno je što takav stil života ima mnogo muškaraca, a da im spomeneš šta bi bilo kada bi i njihova žena napravila takav „izlet“ sa strane, iskopali bi ti oči. Žena ne treba da vara, ne priliči joj, treba da čuva svoj ugled, muškarci su drugo. Dvostruki aršini do besvesti.

Oni to rade onako, bez emocija, ništa im ne znači, ništa ne menja u braku, a žena je drugo, ona bi se zaljubila, treba da čuva decu kod kuće, ne treba to da radi.

I tako, ne prestaje da se hvali sa kime je sve imao seks, a čujem da je i danas još uvek u braku.

Poznajete li i vi nekog ovakvog?

Sadržaj i stavovi izraženi u autorskim tekstovima i kolumnama predstavljaju lične stavove autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije portala CRNOBELO.com

©CRNOBELO.com Zabranjeno preuzimanje i kopiranje. Krađa autorskih tekstova kažnjiva je zakonom.

S. S. | CRNOBELO.rs / foto: freepik