10 napetih akcionih filmova ispunjenih uzbuđenjem i adrenalinom od početka do kraja

Ako volite brze i dinamične filmove, imamo 10 sjajnih predloga za vas.

10-napetih-akcionih-filmova-ispunjenih-uzbudenjem-i-adrenalinom-od-pocetka-do-kraja-01.jpg

Ispunjeni uzbuđenjem i adrenalinom od prve do poslednje sekunde, ovih 10 akcija će odlično ispuniti vaše vreme za odmor i zabavu:

Army of Thieves

Film prikazuje događaje pre onih u „Army of the Dead“. Zagonetna žena regrutuje šalterskog službenika bake Sebastijana koji je specijalizovan za razbijanje sefova. Četiri sefa Hansa Vagnera su izazov za opasnu družinu kriminalaca, posebno za Sebastijana.

Jolt

Lindi ima problema sa kontrolom temperamenta koji eskalira do nasilja i divljanja. Nakon što izgubi bliskog prijatelja, odlučuje da se osveti.

Kate

Kejt je plaćeni ubica kojoj je podmetnut otrov kao posledica njenog posla. Ona ima samo 24 sata da otkrije ko je naredio njeno ubistvo i zašto.

Boss Level

Roj Pulver, penzionisani vojnik, zaglavljen je u vremenskoj zamci. Kada sazna za smrt svoje supruge, postaje sumnjičav i pokušava da istraži slučaj.

https://www.youtube.com/watch?v=9mkiY-37OG4

Infinite

Evan se seća stvari iz prošlosti i drži ključ lokacije uređaja koji bi mogao uništiti svet. Kao rezultat toga, njegov život ugrožavaju ljudi koji imaju svoju agendu za uređaj.

Nastavlja se na sledećoj strani...Možda vas zanima:

10 novih filmova koji su privukli pažnju publike Mnogo novih filmova koji su izašli krajem 2021. i početkom 2022. privuklo je paž...
10 novih filmova koji su prijatno iznenadili publiku Možda nisu dobili željeni publicitet i popularnost, ali su prijatno iznenadili p...