Madona je plesala sa slomljenim rebrima u spotu Hung Up — Zabavne činjenice o kultnim muzičkim spotovima iz prošlosti

Rijana je počela da snima spot za We Found Love na nekom polju u Velsu, ali je vlasnik isterao jer je bila previše razgolićena.

madona-je-plesala-sa-slomljenim-rebrima-u-spotu-hung-up-zabavne-cinjenice-o-kultnim-muzickim-spotovima-iz-proslosti-01.jpg

Sigurno pamtite najpopularnije spotove od pre deceniju-dve, ali znate li šta se dešavalo na snimanju?

Svaki set, bilo za film ili muzički spot, ima mnogo priča i zabavnih trenutaka, a neki od njih se definitivno izdvajaju.

U nastavku nekoliko zabavnih činjenica o kultnim muzičkim spotovima:

Music – Madona

U spotu za Music, Madona nosi široku bundu da bi prikrila trudnički stomačić. Tada je pevačica bila trudna sa svojim sinom Rokom.

Scream – Majkl i Dženet Džekson

Spot za Scream Majkla i Dženet Džekson iz 1995. godine, ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao muzički spot sa najvećim budžetom – 7 miliona dolara.

We Found Love – Rijana

Rijanin spot za We Found Love prvo je trebalo da se snima na polju u Velsu, ali je vlasnik, koji je farmer, bukvalno isterao celu ekipu jer je Rijana bila previše razgolićena.

Baby One More Time – Britni Spirs

Odeća koju je nosila Britni Spirs u Baby One More Time kupljena je onlajn u jednoj veoma jeftinoj prodavnici. Navodno, nijedan komad odeće koji je nosila Britni, ali i igračice u spotu, nije koštao više od 17 dolara.

Jenny from the Block – Dženifer Lopez

Ben Aflek je gostovao u spotu Džej Lo Jenny from the Block, ali je izjavio da mu je to zamalo uništilo karijeru.

U jednom intervjuu glumac je izjavio da mu je možda najveća greška u glumačkoj karijeri to što se pojavio u spotu, jer je izgledao kao „detinjasti idiot“.

Sugar – Maroon 5

U spotu za Sugar Maroon 5, bend je zaista upadao na venčanja. Prema priči režisera spota, on i Adam Levin su se dogovorili da samo mladoženjama kažu da će se bend pojaviti na njihovim svadbama, kako bi snimili reakciju nevesta.

Što znači da su reakcije svih nevesta i gostiju u spotu realne.

Nastavlja se na sledećoj strani...