Ne rađa se posle 30-te, muškarac treba da bude viši - Stereotipi koje su slavne ličnosti srušile

Život ne treba da se živi po strogo određenim pravilima, a neke zvezde su to odlično shvatile.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-01.jpg

U današnje vreme postoji mnogo stereotipa i svi znaju ko kako treba da živi sopstveni život, šta treba, a šta ne treba da radi.

Muškarac treba da je stariji i viši od žene, bračni partner treba da je istog socijalnog statusa, morate da rodite pre 30, ali ako rodite pre 20, uništićete sebi život, i još mnogo pogrešnih verovanja kojima mnogi odlučuju da se suprotstave.

Ko su slavni koji su prekršili dosadne stereotipe?

Bračni partner istog socijalnog statusa

Ljudi kažu da je vreme Pepeljuga prošlo i da bogati muškarci traže žene sa bogatstvom na istom nivou.

Ali, princ Hari je prekršio ovaj stereotip i ne samo što se oženio ženom koja nije kraljevske krvi, već je ta žena i glumica.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-02.jpg

Sat otkucava i morate imati decu

Margo Robi je srećna žena sa predivnim suprugom, sjajnom karijerom i milion fanova, ali jedino što joj po mišljenju većine nedostaje, jeste dete.

Prema stereotipima, već joj je vreme da ostane u drugom stanju, ali je glumica izjavila da ne želi decu i time prekršila pravilo da „morate imati dete ako ste u braku“.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-03.jpg

Ako rodiš u mladim godinama, uništićeš svoj život

Kajli Džener je postala majka sa 20 godina, a njen život uopšte nije završen. Naprotiv, tek je počeo s obzirom na to da je u 21. godini postala najmlađa milijarderka na svetu – što znači da nećete staviti tačku na svoj život ako postanete majka u mladim godinama.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-04.jpg

Ali, ne treba da čekate do posle 30-te godine

Šakira, Amal Kluni, Meril Strip, Selma Hajek, Džej Lo i još mnoge druge slavne ličnosti, primer su žena koje su rodile posle 30-te godine, iako je to nemoguće prema onima koji se u sve razumeju. Još jedan primer je Eva Longorija koja je prvi put postala majka sa 43.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-05.jpg

Muškarac mora da bude viši od žene

Većina ima predrasude kada vidi par gde je žena viša od muškarca, ali veliki deo slavnih ličnosti se ne brine za to i ruše stereotipe, a baš takvi su i Adam Levin i Behati Prinslu.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-06.jpg

Muškarac mora da bude stariji od žene

Stariji ili istih godina, ali nikako mlađi od žene, prema „ekspertima“ za sva pitanja. Ipak, mnoge slavne ličnosti ruše i ovaj stereotip, a jedan od mnogih primera je Kris Hemsvort koji ima 35 godina, a njegova supruga 42.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-07.jpg

„Pogrešno vaspitavate decu“

„Eksperti“ su uvek tu da vam kažu da sigurno nešto radite pogrešno u vaspitanju svoje dece, iako to nije njihova stvar, a Viktorija Bekam je jedna od slavnih koja je na meti javnosti, ali se ipak ne brine mnogo za tuđa mišljenja.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-08.jpg

Ako je muškarac singl, sigurno nešto nije u redu sa njim

Iako ima 44 godine, Leonardo di Kaprio još uvek nije bio oženjen, a ima mnogo prijatelja, savršenu karijeru i ništa mu ne nedostaje.

ne-rada-se-posle-30-te-muskarac-treba-da-bude-visi-stereotipi-koje-su-slavne-licnosti-srusile-09.jpg

M. M. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

Poznate žene koje su imale obrijanu glavu (i razlog za to) Džesi Džej je obrijala glavu 2013. godine u znak podrške devojci koja boluje od ...
Goca Tržan posle petog neuspešnog pokušaja in-vitro: „Ne daju nam da usvojimo dete jer ja imam 48 go... „Kada bismo usvojili dete, ono bi bilo naše“ - Srpska pevačica Goca Tržan posle ...
Drastična transformacija: Devojka iz Crne Gore smršala 88kg posle operacije želuca - prethodno je bi... „Bilo mi je veoma, veoma teško. Mnogo volim da jedem i sa godinama kilogrami su ...