Anastasija i Ceca Ražnatović u istom modelu čizama – koštaju vrtoglavih 1.500 evra i svetski su hit (foto)

Anastasija i Ceca Ražnatović nedavno su se pojavile u istom modelu čizama koji je danas modni hit na svetskom nivou. Reč je o čizmama jedinstvenog dizajna koje stvaraju optičku iluziju i trendseterke ih obožavaju.

anastasija-i-ceca-raznatovic-u-istom-modelu-cizama-kostaju-vrtoglavih-1-500-evra-i-svetski-su-hit-foto-01.jpg

Anastasija i Ceca Ražnatović su aktuelne ovih dana jer su se u jednom danu pojavile u istom modelu čizama, koji košta koliko i jedan polovni automobil.

Ceca se pojavila na snimanju emisije „Zvezde Granda“ u čizmama – „helankama“ i crnoj uskoj haljini, a onda se i Anastasija pojavila u istom modelu čizama samo za jednu nijansu tamnijim.

Anastasija Ražnatović je sa takvim stajlingom gostovala u emisiji Ognjena Amidžića, Amidži šou, i govorila je o tome šta je najviše nervira kod majke, odnosno, istakla je da je to kada ona kopira njen stajling.

„Kupila sam joj ovakve čizme, ali malo svetlije i javila sam joj pre pet dana šta oblačim danas. Voli to i tetki da radi. Nije namerno, ali baš se potrefilo da je danas obukla crnu haljinu i ove čizme a ja nisam stigla da smislim novi stajling“, rekla je ona.

Ove čizme su delo poznatih dizajnera Jimmy Chooa i Muglera koji su lansirali sopstvenu kolekciju, koja je brzo postala pravi hit. Radi se o čizmama sa grafičkim linijama koje stvaraju optičku iluziju.

anastasija-i-ceca-raznatovic-u-istom-modelu-cizama-kostaju-vrtoglavih-1-500-evra-i-svetski-su-hit-foto-02.jpg

Dok kratke čizme iz kolekcije koštaju nešto više od 1.000 evra, za čizme iznad kolena potrebno je da izdvojite oko 1.500 evra.

Međutim, vrtoglava suma nije bila prepreka da modne trendseterke odmah požure da kupe ove čizme sa optičkom iluzijom, jer je nova Jimmy Choo i Mugler kolekcija rasprodata u rekordnom roku.

https://www.instagram.com/p/CaPY16HMbhz/

https://www.instagram.com/p/CaTNQ3IuK0n/

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Srpski fudbaler je u vezi sa italijanskom Megan Foks - ko je prelepa Karolina Stramara? (foto) Za nju govore da je italijanska Megan Foks jer mnogo liči na holivudsku glumicu,...
Poznati parovi čija ljubav nije preživela karantin tokom pandemije (foto) Pandemija je bila (i još uvek jeste) teška za sve nas. Možda najvažnija lekcija ...
Pojavila se u spotu Saše Kovačevića, imala je aferu sa srpskim fudbalerom – Dejana Živković je jedna... Sada postavlja fotografije dok je u 8. mesecu trudnoće, u prošlosti se pojavila ...