Upoznajte sina Dragana Bjelogrlića - Aleksej (21) je zavodnik kao i njegov otac

„Na ovoj fotografiji je kopija svog oca“ – stoji u nekim od komentara pored fotografije sina Dragana Bjelogrlića, Alekseja. Mladi glumac već krade uzdahe ženske publike, a pred njim je blistava karijera.

upoznajte-sina-dragana-bjelogrlica-aleksej-21-je-zavodnik-kao-i-njegov-otac-01.jpg

Dragan Bjelogrlić se trudi da koliko god može sakrije svoj privatni život daleko od očiju javnosti, tako da su fotografije njegove supruge Maje i dece Alekseja (21) i Mie (25) do sada retko mogle da se vide.

Dragan i Maja nisu mnogo aktivni na društvenim mrežama, Mia ima privatni Instagram nalog, a nedavno je publika bila pozitivno iznenađena činjenicom da je najmlađi član porodice, Aleksej Bjelogrlić (21), otvorio javni profil na kojem je podelio neke svoje fotografije.

U nekim od komentara, njegovi pratioci su komentarisali da Aleksej mnogo liči na svog oca iz mladosti.

„Na ovoj fotografiji je kopija svog oca“ – stoji u jednom od komentara.

Aleksej je krenuo očevim stopama, pa je upisao Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Postao je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta 2021. godine, a takođe je i jedan od najmlađih članova.

upoznajte-sina-dragana-bjelogrlica-aleksej-21-je-zavodnik-kao-i-njegov-otac-02.jpg

Mladi Bjelogrlić karijeru je započeo ulogom u filmu svog oca Montevideo, Bog te video, a igrao je i u TV seriji Žigosani u reketu.

U seriji Senke nad Balkanom tumačio je ulogu mladog boksera, a posebnu pažnju privukao je zbog vrelih scena sa glumicama Sandrom Bugarski i Milicom Tomašević.

upoznajte-sina-dragana-bjelogrlica-aleksej-21-je-zavodnik-kao-i-njegov-otac-03.jpg

Dragan je jednom prilikom otkrio da je ulogu u seriji Senke nad Balkanom dao Alekseju kako bi ga testirao koliko je ozbiljan u nameri da se bavi glumom.

„Kada je Dejan Stojiljković izmislio taj lik boksera, rekao sam mu da moramo da nađemo dobrog mladog glumca, a on i Boban Jevtić su mi predložili da uzmem Alekseja. Dok sam pisao tu ulogu, počeo sam da ga testiram koliko je ozbiljan u svojoj nameri da se upiše na glumu.

upoznajte-sina-dragana-bjelogrlica-aleksej-21-je-zavodnik-kao-i-njegov-otac-04.jpg


Video sam da je veoma ozbiljan i rekao sam mu da ću mu dati ulogu da vidim koliko može. On se dobro razvio. Bilo mi je nezgodno što sam morao da režiram njegovu ulogu. Nisam znao da li da ga posmatram kao sina ili kao glumca.

Uradio je dobar posao. Video sam da može da se bavi ovom profesijom. To je bio test i nisam znao da će se ovako završiti“, rekao je Bjelogrlić u izjavi za  srpske medije.

Pogledajte neke od Aleksejevih fotografija:

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Upoznajte najzgodnijeg doktora iz Beograda koji stalno dobija nepristojne ponude (foto) Estetski hirurg Vasilije Vujović (32) nezvanično je proglašen za najzgodnijeg hi...
Upoznajte makedonsku Barbiku i Kena (foto) U ružičastom svetu Barbike i Kena... Kaltrina i Stefan su savršeno dočarali kult...
Ima bipolarni poremećaj, zbog zavisnosti od droge nije smeo da viđa sina - Činjenice o Žan-Klod van ... Godinama je bio zavisnik od droge, javno je priznao da je prevario suprugu sa Ka...