Pojavila se u spotu Saše Kovačevića, imala je aferu sa srpskim fudbalerom – Dejana Živković je jedna od najlepših Srpkinja

Sada postavlja fotografije dok je u 8. mesecu trudnoće, u prošlosti se pojavila u spotu Saše Kovačevića, a imala je i javnu aferu sa poznatim srpskim fudbalerom. Ko je atraktivna srpska manekenka Dejana Živković?

pojavila-se-u-spotu-sase-kovacevica-imala-je-aferu-sa-srpskim-fudbalerom-dejana-zivkovic-je-jedna-od-najlepsih-srpkinja-01.jpg

Srpska manekenka Dejana Živković (29) trenutno je u osmom mesecu trudnoće i redovno postavlja fotografije na društvene mreže na kojima pozira sa trudničkim stomakom, a često je nazivaju jednom od najlepših srpskih trudnica.

Otkrila je da ona i njen suprug, biznismen Filip Simović (29), planiraju da detetu daju ime Lav, jer će na engleskom njegovo ime značiti „ljubav“.

Dejana je 2011. godine stekla veliku slavu zbog učešća u emisiji Prvi srpski top model, ali je posle brojnih kritika žirija izbačena zbog iritantnog ponašanja.

Iste godine Dejana se pojavila u spotu za pesmu Darka Radovanovića E moja ti, a teško je podnela smrt pevača koji je poginuo u 36. godini života u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Prelepa srpska manekenka sarađivala je sa modnim agencijama u Beču i Milanu, a pojavila se i na naslovnoj strani italijanskog izdanja časopisa Vogue. 2014. godine igrala je u spotu za pesmu Saše Kovačevića Mogli smo sve, nakon čega joj se ukazala prilika da radi u Njujorku.

Dejana se dovodi u vezu sa nekoliko skandala, a najpoznatija je afera sa srpskim golmanom Vladimirom Stojkovićem, sa kojim je bila u javnoj vezi dok je on još bio u braku sa suprugom Bojanom Stojković sa kojom ima troje dece.

https://www.instagram.com/p/CR8gXQEjupH/

Srpski mediji okrivili su je za slom Stojkovićevog braka, što je ona otvoreno demantovala.

Proteklih godina povezivali su je sa nekoliko muškaraca iz Srbije, a njen brat Miloš je oženjen Andreom Odžaklijevskom, ćerkom poznate pevačice Maje Odžaklijevske.

Dejana je sada udata za Filipa Simovića, biznismena i sina Dragana Simovića (savetnika srpskog političara Ivice Dačića). Tajno su se venčali u februaru ove godine, a sada čekaju svoje prvo dete.

Na sledećoj strani pogledajte još Dejaninih fotografija...Možda vas zanima:

Zvali su je srpskom Brižit Bardo – fatalna lepotica koja je živela raskošan, ali tužan život Danas ima 78 godina i još uvek izgleda prelepo. Dobila je titulu „Najbolja riba ...
Zovu ga „milioner pod maskom“ – Činjenice o srpskom reperu Devitu koji krije lice od javnosti Zovu ga „milioner pod maskom“, 2020. godine snimio je pesmu sa Reljom Popovićem,...
Svi obožavaju modni stil ćerke Zdravka Čolića – Una Zvezdana je prava lepotica (foto) Prelepa ćerka pevačke legende Zdravka Čolića slobodno vreme provodi sa prijatelj...