Pred matičarem je sa svojom izabranicom izgovorio „ne“, Nataši Bekvalac je posvetio pesmu „Lažljiva“ - Činjenice o maestralnom Vladu Georgievu

Pesmu „Reci mi da znam“ posvetio je bivšoj devojci koja ga je navodno prevarila sa drugom devojkom, a jedna od neverovatnih činjenica o njemu je da se popeo na Himalaje – činjenice o Vladu Georgijevu, poznatom i po nadimku Barba, koji je svakako jedno od najpoznatijih imena na prostorima bivše Jugoslavije, iako su se njegovi roditelji protivili njegovoj muzičkoj karijeri. 

pred-maticarem-je-sa-svojom-izabranicom-izgovorio-ne-natasi-bekvalac-je-posvetio-pesmu-lazljiva-cinjenice-o-maestralnom-vladu-georgievu-01.jpg

Rođen je u Dubrovniku 6. juna 1977. godine, ali je ceo život proveo u susednom Herceg Novom. Za muziku se interesovao još od ranog detinjstva, a već sa pet godina je pokušavao da „uhvati“ ritam udarajući po nameštaju.  

Do sada je sarađivao sa mnogim zvezdama, a vlasnik je i studija i izdavačke kuće „Barba mjuzik“. On je veliki avanturista i svojim motorom Harli Dejvidson proputovao je celu Evropu i popeo se na Himalaje.

U nastavku pročitajte još činjenica o životu i delu maestralnog Vlada Georgieva:

Georgiev je rođen u Dubrovniku od oca Dragoljuba iz Srbije i majke Borke iz Bosne

Ubrzo po njegovom rođenju porodica se preselila u Herceg Novi u Crnoj Gori, gde je odrastao i živeo do 16. godine, nakon čega su se on i njegov stariji brat Saša preselili u Beograd.

Vladovi roditelji nisu bili srećni što je odabrao muziku, već su želeli da „igra“ na sigurniju kartu

Pre nego što je počeo da peva, on je želeo da postane džez muzičar. Neko vreme je svirao harmoniku, sintisajzer i klavir.

Devedesetih se preselio u Beograd i živeo sa izbeglicama jedan period

Vlado je jedno vreme živeo u Sarajevskoj ulici u hotelu „Turist“ koji je bio jedan od najjeftinijih smeštaja u prestonici. 

Tokom hiperinflacije bilo mu je veoma teško, jer je, prema njegovim izjavama, polovinu honorara davao za kutiju cigareta i dugo živeo kao podstanar.

Vlado je zaljubljenik u more, a svojim motorom Harli Dejvidson prošao je pola sveta

Voli da pije dobro vino, da sluša ribarske priče, da sedi pored vode i da skuplja globuse. Interesuju ga sportovi na vodi i čamci. Trenirao je džudo, a jedna od neverovatnih činjenica o njemu je da se popeo na Himalaje.

O njegovom ljubavnom životu i posvećenim pesmama čitajte na sledećoj strani...