Najseksi fudbalski sudija u svetu, čarobno venčanje na Santoriniju sa 20 godina starijim mužem – Ko je Karolina Bojar?

Godine 2020. na Santoriniju se venčala sa Danijelom Stefanskim koji je 20 godina stariji od nje. Nakon toga su otišli na put oko sveta, a sada je najavila da se ponovo vraća na fudbalski teren. Činjenice o Karolini Bojar Stefanski koja važi za najseksi fudbalskog sudiju.

najseksi-fudbalski-sudija-u-svetu-carobno-vencanje-na-santoriniju-sa-20-godina-starijim-muzem-ko-je-karolina-bojar-01.jpg

Karolina Bojar Stefanska (25) iz Poljske, redovno sudi na muškim fudbalskim utakmicama u Poljskoj.

Ona ruši predrasude da je fudbal samo „muški“ sport, a svojim objavama na Instagramu mami uzdahe i u muškoj i u ženskoj populaciji.

U nastavku sledi nekoliko zanimljivih činjenica o njoj:

Karolina je u najranijem detinjstvu počela da se bavi sportom. Ona je prvo krenula majčinim stopama i počela da trenira atletiku, ali je zbog povrede morala da odustane.

Sa 17 godina, Karolina je odlučila da se oproba u profesiji svog dede Karola, postavši fudbalski sudija, a veliku slavu je stekla 2017. godine, nakon što je počela da radi kao sudija u nemačkoj Bundesligi.

Zahvaljujući svojoj odličnoj figuri i dobrom izgledu, ima ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama, a 2018. godine britanski časopis The Sun posvetio joj je čitav članak u kojem je dobila i titulu najseksi fudbalskog sudije na svetu.

Karolina se 2020. godine na Tajlandu verila sa sadašnjim suprugom Danijelom Stefanskim, koji je 20 godina stariji od nje.

Nekoliko meseci kasnije su napravili bajkovitu svadbu na Santoriniju:

„Iza sedam planina, iza sedam šuma, iznad vulkanskog kratera na Santoriniju, 10 minuta posle zemljotresa ispisali smo novo poglavlje u našoj ljubavnoj priči. Volim te“, napisala je ona na Instagramu.

Karolina je bila na međunarodnoj obuci za sudije UEFA, bila je na putu oko sveta, a nedavno je saopštila da planira da se vrati na fudbalski teren.

Još Karolininih fotografija na sledećoj strani...