„Muž i ja smo se upoznali na Tinderu, moja majka ga zove 'sine' - on je 22 godine stariji od mene“

Mark i Savana su se upoznali na Tinderu, ali nisu imali nameru da se vide. Jedan slučajan susret prilikom izlaska u grad potpuno im je promenio život. Danas su u braku, on je 22 godine stariji od nje, a Savana kaže da je zbog veze izgubila drugarice.

muz-i-ja-smo-se-upoznali-na-tinderu-moja-majka-ga-zove-sine-on-je-22-godine-stariji-od-mene-01.jpg

Uvek su interesantni parovi u kojima postoji velika razlika u godinama i koji žele da pokažu da misle da je prava ljubav najvažnija, a da su godine samo broj.

Savana Miler (23) i njen suprug Mark (45) iz Sidneja prvi put su se povezali na Tinderu pre pet godina, ali nikada nisu planirali da se sretnu.

Sreli su se sasvim slučajno u noćnom izlasku i shvatili da odgovaraju jedno drugom.

Savana kaže da je istog trenutka kada je upoznala Marka primetila da se on razlikuje od njenih bivših momaka, a njihova veza vrlo brzo je postala ozbiljnija.

„Moji bivši momci mi nisu bili fizički privlačni i nisam bila intimna ni sa jednim od njih. Nemojte pogrešno da me shvatite, oni su bili dobri momci i ja sam i dalje prijatelj sa njima, ali nije bilo nikakve privlačnosti – iako su se oni dopadali drugim devojkama mojih godina", kaže ona.

Za Marka kaže da prema njemu oseća duboku fizičku privlačnost, ali sa njim može da vodi i ozbiljne razgovore.

„Osećam da smo i partneri i ljubavnici, stalno jedno drugom pružamo podršku i iskreni smo jedno prema drugom“, objašnjava ona.

Kada su počeli da se zabavljaju, Savana je ubrzo upoznala Marka sa svojom porodicom i nije imala većih problema u tom pogledu, te je otkrila da ga njena majka, koja je samo 7 godina starija od njega, zove „sine“.

Ali sa prijateljima, stvari su bile potpuno drugačije. Markovi prijatelji su brzo prihvatili Savanu, ali njeni prijatelji su imali predrasude o njihovoj vezi.

„Izgubila sam dve najbolje drugarice jer nisu mogle da shvate da u vezi možete dobro da se slažete sa nekim starijim i mislim da imaju konzervativna shvatanja veze.

Uvek kažem da sam srećna jer sam ih izgubila jer mislim da ti prijatelji koji vas ne podržavaju samo zato što imaju različita shvatanja o stvarima i nisu pravi prijatelji – imamo različite živote i treba da podržavamo jedni druge bez obzira na naša shvatanja“, rekla je Savana.

Savana i Mark često putuju, a kaže da su odlučili da se venčaju 2020. godine. Kako kaže, sedeli su u kafiću na Novom Zelandu i on joj je rekao da izabere datum za venčanje.

Četiri meseca kasnije, u februaru 2021. godine, Savana i Mark su se venčali u prisustvu najbližih.

Kažu da žele da jednog dana imaju decu, ali im se ne žuri, a redovno postavljaju fotografije i video snimke na društvene mreže jer tako žele da normalizuju veze u kojima postoji veća razlika u godinama.

U nastavku pogledajte neke njihove fotografije:

https://www.instagram.com/p/CMkrV0np9Yp/

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

2022 Business Elite’s “40 Under 40” Award Ceremony and Gala Dinner to Announce and Celebrate the Suc... [Istanbul], [Turkey.] – September 15, 2022 – Business Elite awards are organized...