„Muž i ja smo se upoznali na Tinderu, moja majka ga zove 'sine' - on je 22 godine stariji od mene“

Mark i Savana su se upoznali na Tinderu, ali nisu imali nameru da se vide. Jedan slučajan susret prilikom izlaska u grad potpuno im je promenio život. Danas su u braku, on je 22 godine stariji od nje, a Savana kaže da je zbog veze izgubila drugarice.

muz-i-ja-smo-se-upoznali-na-tinderu-moja-majka-ga-zove-sine-on-je-22-godine-stariji-od-mene-01.jpg

Uvek su interesantni parovi u kojima postoji velika razlika u godinama i koji žele da pokažu da misle da je prava ljubav najvažnija, a da su godine samo broj.

Savana Miler (23) i njen suprug Mark (45) iz Sidneja prvi put su se povezali na Tinderu pre pet godina, ali nikada nisu planirali da se sretnu.

Sreli su se sasvim slučajno u noćnom izlasku i shvatili da odgovaraju jedno drugom.

Savana kaže da je istog trenutka kada je upoznala Marka primetila da se on razlikuje od njenih bivših momaka, a njihova veza vrlo brzo je postala ozbiljnija.

„Moji bivši momci mi nisu bili fizički privlačni i nisam bila intimna ni sa jednim od njih. Nemojte pogrešno da me shvatite, oni su bili dobri momci i ja sam i dalje prijatelj sa njima, ali nije bilo nikakve privlačnosti – iako su se oni dopadali drugim devojkama mojih godina", kaže ona.

Za Marka kaže da prema njemu oseća duboku fizičku privlačnost, ali sa njim može da vodi i ozbiljne razgovore.

„Osećam da smo i partneri i ljubavnici, stalno jedno drugom pružamo podršku i iskreni smo jedno prema drugom“, objašnjava ona.

Kada su počeli da se zabavljaju, Savana je ubrzo upoznala Marka sa svojom porodicom i nije imala većih problema u tom pogledu, te je otkrila da ga njena majka, koja je samo 7 godina starija od njega, zove „sine“.

Ali sa prijateljima, stvari su bile potpuno drugačije. Markovi prijatelji su brzo prihvatili Savanu, ali njeni prijatelji su imali predrasude o njihovoj vezi.

„Izgubila sam dve najbolje drugarice jer nisu mogle da shvate da u vezi možete dobro da se slažete sa nekim starijim i mislim da imaju konzervativna shvatanja veze.

Uvek kažem da sam srećna jer sam ih izgubila jer mislim da ti prijatelji koji vas ne podržavaju samo zato što imaju različita shvatanja o stvarima i nisu pravi prijatelji – imamo različite živote i treba da podržavamo jedni druge bez obzira na naša shvatanja“, rekla je Savana.

Savana i Mark često putuju, a kaže da su odlučili da se venčaju 2020. godine. Kako kaže, sedeli su u kafiću na Novom Zelandu i on joj je rekao da izabere datum za venčanje.

Četiri meseca kasnije, u februaru 2021. godine, Savana i Mark su se venčali u prisustvu najbližih.

Kažu da žele da jednog dana imaju decu, ali im se ne žuri, a redovno postavljaju fotografije i video snimke na društvene mreže jer tako žele da normalizuju veze u kojima postoji veća razlika u godinama.

U nastavku pogledajte neke njihove fotografije:

https://www.instagram.com/p/CMkrV0np9Yp/

https://www.instagram.com/p/CMEeInHgnfp/

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Usred Pekinga, Kinez peva pesme Tošeta Proeskog – ponosni smo! (video) „Bravo, pozdravi iz Makedonije, domovine Tošeta Proeskog. Hvala ti“, samo je jed...
2022 Business Elite’s “40 Under 40” Award Ceremony and Gala Dinner to Announce and Celebrate the Suc... [Istanbul], [Turkey.] – September 15, 2022 – Business Elite awards are organized...