Devojka je odustala od medicine i postala striptizeta - roditelji lekari su razočarani

Mercedes Valentina (21) iz Velike Britanije je devojka koja je imala jake moralne principe i studirala da postane lekar, ali je napravila ogromnu promenu na polju karijere...

devojka-je-odustala-od-medicine-i-postala-striptizeta-roditelji-lekari-su-razocarani-01.jpg

Mercedes Valentina (21) iz Velike Britanije studirala je medicinu, ali je okrenula leđa predstojećoj karijeri lekara i odlučila da bude striptizeta i zarađuje tako što pleše razgolićena, ali i od prodaje svojih golišavih fotografija na internetu.

devojka-je-odustala-od-medicine-i-postala-striptizeta-roditelji-lekari-su-razocarani-02.jpg

Zbog genetski nasleđenog stanja sa 15 godina je morala da se podvrgne ozbiljnom medicinskom lečenju i od tada je njena želja bila da postane lekar, a njenoj odluci doprinelo je i to što su njeni roditelji lekari.

devojka-je-odustala-od-medicine-i-postala-striptizeta-roditelji-lekari-su-razocarani-03.jpg

„Bili su šokirani kada sam im rekala da odustajem od medicine i da neću slediti san koji su imali za mene“, kaže Mercedes.

Šta mislite o tako dramatičnoj promeni na polju karijere? Koliko jedna impulsivna odluka može da odvede vaš život u sasvim drugom smeru?

Kako je Mercedes izgledala nekada:

devojka-je-odustala-od-medicine-i-postala-striptizeta-roditelji-lekari-su-razocarani-04.jpg

devojka-je-odustala-od-medicine-i-postala-striptizeta-roditelji-lekari-su-razocarani-05.jpg

Kako Mercedes izgleda sada:

S. S. | CRNOBELO.rs / Foto: Instagram

Možda vas zanima:

Devojka iz Irske objavila je iskrene fotografije kako izgleda alopeacija - za 5 godina izgubila je 8... Kloi (29) iz Irske suočava se sa neprijatnim komentarima ljudi koji joj se podsm...