12 razloga zašto bokser Vladimir Kličko obožava svoju suprugu

Prema podacima iz medija, ona je visoka oko 153 centimetra, a on oko 208, i ova razlika im nije prepreka da budu jedan od najzaljubljenijih poznatih parova.

12-razloga-zasto-bokser-vladimir-klicko-obozava-svoju-suprugu-1.jpg

Ukrajinski bokser Vladimir Kličko (42) i američka glumica Hejden Penetijer (u avgustu će napuniti 29) jedan su od najčudnijih poznatih parova. Dvostruki svetski šampion i nagrađivana holivudska glumica zajedno su više od 9 godina.

Oni su 2014. godine dobili ćerku Kaju, a i pored svih razlika, oni izgledaju kao da su stvoreni jedno za drugo.

Razume se, imali su i poteškoća, a kada su bili razvedeni dve godine, Kličko je gubio u borbama i suočio se sa depresijom.

I pored razlike od 13 godina i oko pola metra visine, oni su primer zaljubljenog para.

Zašto Kličko obožava Hejden?

Oni su među najboljima u svojim profesijama

Uspeh privlači uspeh, a ovaj par je dokaz za to. Kličko je imao samo 4 poraza u 68 borbi i 10 godina je nosio titulu svetskog šampiona, sve dok nije izgubio od Tajsona 2016. godine. Penzionisao se 2017. godine. Najvažnija pobeda mu je olimpijsko zlato za Ukrajinu 1996. godine.

Hejden je 2012. godine bila nominovana za Zlatni globus za najbolju sporednu ulogu. Godinama je gradila svoju filmsku karijeru i ima 8 nagrada iza sebe.

12-razloga-zasto-bokser-vladimir-klicko-obozava-svoju-suprugu-2.jpg

Ona je seksi

12-razloga-zasto-bokser-vladimir-klicko-obozava-svoju-suprugu-3.jpg

Ona je njegov najveći fan

12-razloga-zasto-bokser-vladimir-klicko-obozava-svoju-suprugu-4.jpg

Oboje su veliki humanitarci

12-razloga-zasto-bokser-vladimir-klicko-obozava-svoju-suprugu-5.jpg

Ona je, isto tako, borac

Hejden se nije plašila da javno na televiziji progovori o depresiji sa kojom se suočila posle rođenja ćerke Kaje. Fanovi su bili oduševljeni njenom hrabrošću da otvoreno govori o postporođajnoj depresiji.

Dva puta se prijavila na rehabilitaciju, ali joj je njen pozitivan stav pomogao da prevaziđe izazove. Kaže da se sada oseća kao mnogo bolja majka i naučila je mnogo lekcija iz tog iskustva.

12-razloga-zasto-bokser-vladimir-klicko-obozava-svoju-suprugu-6.jpg

Voli da sa njim provodi kvalitetno vreme

Kličko je sada penzionisan, a Hejden uvek balansira sa profesionalnim obavezama kako bi mogla da provodi kvalitetno vreme sa porodicom.

12-razloga-zasto-bokser-vladimir-klicko-obozava-svoju-suprugu-7.jpg

Ona mu je najveća podrška

42-godišnji bivši bokser odlučio je da napiše knjigu „Challenge Management - What You Can Learn as a Manager of Top Athletes“ kako bi preneo svoje znanje, a ona ga je u tome podržala, kao što ga je podržavala pre svake borbe.

12-razloga-zasto-bokser-vladimir-klicko-obozava-svoju-suprugu-8.jpg

Još razloga na sledećoj strani...Možda vas zanima:

Nemojte čekati izvinjenje da biste oprostili – 10 istinitih činjenica kojih treba da se prisetimo Ponekad nam je potreban mali podsetnik da treba da živimo život punim plućima. D...
Majčinstvo - niko ne primećuje šta radite ceo dan, jer non-stop nešto što radite... Za sve majke koje ne znaju da li će danas izaći iz kuće. Za onu majku koja se mu...
Hitler ju je nazvao „najopasnijom ženom u Evropi“ — mračne činjenice o Elizabeti, kraljici-majci Kraljica Elizabeta, ili po tituli kraljica-majka, bila je supruga kralja Džordža...