Po ukusu neveste: Kako na Pinterestu izgleda savršena venčanica za devojke?

po-ukusu-neveste-kako-na-pinterestu-izgleda-savrsena-vencanica-za-devojke-1.jpg

Australijski brend venčanica proizveo je novi hit model dizajniran prema uputstvima svojih klijentkinja datih u dvesta komentara na ovoj popularnoj društvenoj mreži.

„Grace Loves Lace“ je poznat većini žena širom sveta zato što je prošle godine kreirao najpopularniju venčanicu na Pinterestu. Australijski brend je ove godine otišao i korak dalje, dozvoljavajući budućim nevestama da same „dizajniraju“ svoju svadbenu haljinu iz snova.

po-ukusu-neveste-kako-na-pinterestu-izgleda-savrsena-vencanica-za-devojke-2.jpg

Naime, najnoviji hit model - Fabienne – proizveden je prema ukusu i želji njihovih klijentkinja koje su to predložile u 200 komentara na popularnoj društvenoj mreži. Krajnji dizajn je verovatno jedna od najlepših boho venčanica koju ste ikada videle.

po-ukusu-neveste-kako-na-pinterestu-izgleda-savrsena-vencanica-za-devojke-3.jpg

„Radi se o ženstvenom modelu koji se nosi sa lakoćom“ – kaže Megan Ziems, osnivač brenda. „Predstavlja savršenu kombinaciju boemskog stila i klasične renesansne lepote.“

po-ukusu-neveste-kako-na-pinterestu-izgleda-savrsena-vencanica-za-devojke-4.jpg

Haljina je izrađena od najfinije francuske čipke, a ukrašena je razigranim detaljima. Umesto klasičnog krutog korseta, gornji deo je napravljen od rastegljivog materijala, pa nevesta može da se nesmetano kreće i uživa u plesanju na podijumu.

po-ukusu-neveste-kako-na-pinterestu-izgleda-savrsena-vencanica-za-devojke-5.jpg

Narudžbine preko Interneta su dostupne do sredine oktobra, dokle se venčanice isporučuju širom sveta.

po-ukusu-neveste-kako-na-pinterestu-izgleda-savrsena-vencanica-za-devojke-6.jpg

A, s obzirom na to da je venčanica „kreirana“ uz pomoć komentara na Pinterestu, sigurno je da će se proslaviti na društvenim mrežama, kao i prošle godine.

Kako vam se čini - da li biste nosile ovakvu venčanicu na svoj važan dan?

M. A. | CRNOBELO.rs