Ružičasto – kestenjasta: Hit nijansa za atraktivne brinete (foto)

Аko niste prirodna plavuša, ili pak ne želite da dramatično prosvetlite kosu kako bi postigle nežne rozikaste tonove, onda je novi prolećni trend kao stvoren za vas.

ruzicasto-kestenjasta-hit-nijansa-za-atraktivne-brinete-foto.png

Ružičasta nijansa kose se nosi već nekoliko godina. Ne odolevaju joj ni slavne dame, ali ni poznate influenserke i kraljice društvenih mreža.

Devojke sa svetlijom kosom su sa zadovoljstvom prihvatile trendove poput „Rose Gold“ i „Blorange“, odnosno kombinaciju ružičastih tonova na plavoj ili narandžastoj osnovi.

А, šta je sa brinetama? I dame sa prirodnom ili kosom koja je farbana u tamnije nijanse mogu da ponesu ružičastu magiju u sklopu imidža za predstojeće proleće, bez potrebe za potpunim blanširanjem već samo sa minimalnim prosvetljavanjem.

Meseci koji slede biće u znaku kestenjaste kose sa pastelnim ružičastim tonovima. Među frizerima je poznata kao „Rose Brown“, а naziv je nasledila od svoje prethodnice. Ona je fensi i seksi, pa je pravi izbor za atraktivne brinete.

Razume se, ne radi se o samo jednoj boji, već o celoj paleti ružičasto-kestenjastih tonova koji variraju od bakarnih do tamnoljubičastih nijansi. Zbog toga možete još lakše da pronađete onu koja najbolje pristaje vašem tenu.

Pored toga što izgleda interesantno, ovakva paleta stavlja akcenat na lepotu žene, pa nema sumnje da će osvojiti kako njihova tako i muška srca. Mnogobrojni lajkovi koje je već dobila na društvenim mrežama predstavljaju dodatnu potvrdu da će sigurno obeležiti novu sezonu.

Nama se veoma dopada. Šta vi kažete?

Pоgledajte deo predloga na Instagramu i Pinterestu, koji pokazuju da se kestenjasta i ružičasta uklapaju na savršen način:

M. A. | CRNOBELO.rs / foto: instagram.com

Možda vas zanima:

7 pravila lepote prema Francuskinjama U svakoj zemlji žene imaju nekoliko trikova i pravila za lepotu koji su, pre sve...