Ispovest devojke koja 12 godina krije intimnu tajnu od muža: „Nikada nisam doživela orgazam“ (18+)

Oko 10-15% žena na svetu nikada ne doživljava orgazam, a takav je i slučaj sa ovom Australijankom koja priznaje da je 12 godina u braku i da stalno laže muža da je dostigla vrhunac.

ispovest-devojke-koja-12-godina-krije-intimnu-tajnu-od-muza-nikada-nisam-dozivela-orgazam-01.jpg

Devojka iz Australije poslala je iskreno priznanje na news.com.au u kojem otkriva tajnu koju krije od muža 12 godina. 

Njena ispovest u potpunosti:

„Moj muž i ja imamo dobru vezu, ali imam jedan problem koji me stalno muči. U braku smo 12 godina, ali nikada nisam doživela orgazam sa njim.
Mislim da nikada i ni sa kim nisam doživela orgazam.

Najgora stvar je što mu to nikada nisam priznala. Kad god me pita da li sam doživela orgazam, samo kažem, „da“, jer se stidim da kažem „ne“. Sada mi je jako teško da mu priznam.
Uživam u seksu (uglavnom), ali nikada nisam osetila orgazam o kojem ljudi toliko govore. Kako da poboljšam naš seksualni život, a da mu ne priznam da sam ga lagala sve ove godine?“.

ispovest-devojke-koja-12-godina-krije-intimnu-tajnu-od-muza-nikada-nisam-dozivela-orgazam-02.jpg

Prema rečima stručnjaka na portalu na kojem je ispovest objavljena, postoji niz razloga zbog kojih žene ne govore otvoreno o tome šta traže u seksu - ne znaju šta žele, stide se (nedostatka) zadovoljstva, ne znaju kako da traže to što žele ili se plaše da će povrediti osećanja partnera.

Odgovorili su joj da ne mora da mu otkrije tajnu, ali da će morati da nauči da razgovara sa partnerom otvorenije.

Da bi otkrila šta voli u seksu, savetuje joj se da prvo to sama istraži, bez osećanja pritiska da ne bi trebalo da povredi njegova osećanja.

Tek nakon toga sledi iskren razgovor sa partnerom i pokušaj zajedničkog rešavanja problema.

„Objasnite svom partneru da želite da više eksperimentišete u seksu zajedno. Parovi koji otvoreno i iskreno razgovaraju o seksu, više su zadovoljni intimnim životom od onih koji to ne rade. Otvorena seksualna komunikacija podrazumeva razgovore o seksu izvan spavaće sobe.

Ovo vam može biti neprijatno u početku, ali vremenom postaje lakše — a rezultati su neizbežni“, glasi stručni savet.

ispovest-devojke-koja-12-godina-krije-intimnu-tajnu-od-muza-nikada-nisam-dozivela-orgazam-03.jpg

Naglašavaju da umesto da se pitamo u čemu je problem, može biti bolje i efikasnije ako naučimo kako da izrazimo sopstvene potrebe na pozitivan način i zatražimo od partnera da bude uključen.

B. S. B. | CRNOBELO.rs / Foto: depositphotos

Možda vas zanima:

Seks bonton: Nemojte se hvaliti vrućim fotkama partnera i još 28 pravila (18+) Slanje seksi poruka i fotografija kad vam to padne na pamet smatra se neukusnim ...
Poze za seks zbog kojih ne treba da mrdnete dalje od troseda (18+) Ako vam treba „srećna završnica“ nakon filmskog maratona u dnevnoj sobi, ovo j...
5 seks saveta za muškarce koji nisu obdareni (18+) Za muškarce koji nisu preterano obdareni, najvažniji je ugao penetracije, a mogu...