Direktor Levi’s-a nije oprao farmerke 10 godina - Zašto ni vi ne treba da ih perete?

Izvršni direktor Levi’s-a, Čip Berg tvrdi da ne treba da perete farmerke, a njegove farmerke nisu videle veš-mašinu već 10 godina.

direktor-levi-s-a-nije-oprao-farmerke-10-godina-zasto-ni-vi-ne-treba-da-ih-perete-1.jpg

Još pre nekoliko godina Berg je otkrio da svoj omiljeni par farmerki nosi već 10 godina i da one još uvek nisu videle kako izgleda veš-mašina, a sada je ponovo u jednoj izjavi napomenuo da treba da prestanete da perete svoje farmerke.

Umesto da ih pere u veš-mašini, on samo čisti delove koji su isprljani ili ih pere na ruke.

„Farmerke čistim na mestima na kojima imaju fleku koja treba da se očisti, ili ih, u najgorem mogućem slučaju, perem na ruke. I to radim sam. Volim farmerke i brinem se o njima.“ – izjavio je direktor Levi’s-a.

direktor-levi-s-a-nije-oprao-farmerke-10-godina-zasto-ni-vi-ne-treba-da-ih-perete-2.jpg

Ono što većinu čudi jeste kako može da nosi prljave farmerke, sa toliko nagomilanih bakterija koje se godinama skupljaju na njima, a nisu nikada oprane.

Verovali ili ne, prema izvršnom direktoru brenda za netoksično čišćenje odeće, Keli Lav, navodno to i nije problem ako ih redovno provetravate na vazduhu i suncu.

direktor-levi-s-a-nije-oprao-farmerke-10-godina-zasto-ni-vi-ne-treba-da-ih-perete-3.jpg

Ona kaže da njihovo uobičajeno, svakodnevno nošenje na normalnim mestima vaše zdravlje ne može da izloži riziku i da ne treba da se plašite mikroba.

U stvari, to što ćete ih na nekoliko dana ostaviti napolju na vazduhu i suncu dok ne izgube neprijatne mirise, bolje je nego da ih perete u veš-mašini.

Ako nema dovoljno sunčeve svetlosti i zamrzivač će završiti posao, ali ćete to morati da ponovite nekoliko puta, dok se farmerke ne oslobode mirisa i nečistoća.

Ako direktor Levi’s-a sledi ovo pravilo, mislite li da treba da ga poslušamo?

direktor-levi-s-a-nije-oprao-farmerke-10-godina-zasto-ni-vi-ne-treba-da-ih-perete-4.jpg

M. M. | CRNOBELO.rs / foto: facebook.com

Možda vas zanima:

Мuški izgovori: Zašto sam izneverio trudnu ženu? Ne posotoji razlog koji može opravdati preljubu za vreme trudnoće. Ipak, preljub...
Мladi prvo rade, pa biraju fakultet: 5 razloga zašto je Švedska zakon zemlja za život Oba roditelja imaju porodiljsko odsustvo, a prosečni životni vek je 82 godine. Z...
Кada pomislite da život nije fer... Ništa vam ne ide od ruke? Čini vam se da ništa nema smisla i da vas sreća stalno...
Аko ste ovlažili nije vam potreban lubrikant: 7 mitova o seksu Nisu svi orgazmi isti. Zapamtite da ne treba svaki put da očekujete eksploziju i...
Živote, samo sam želela da budem dobra majka, zašto mi nisi dozvolio? Danas je 240. dan, očekujem da tvoje malene noge pomere moj veliki stomak. Da...
Ženo, saberi se, nije mi cilj u životu da dobijem titulu najdomaćice, cilj mi je da budem srećna! Nisi rođena da budeš učiteljica, ajde olabavi malo sa savetima, dosta je priče o...