Jaka sam jer me je odgajila majka koja me je naučila da nikada ne odustajem od sebe

Sve što sam danas i sve što sam postigla, dugujem jednoj osobi u mom životu. Mojoj majci.

jaka-sam-jer-me-je-odgajila-majka-koja-me-je-naucila-da-nikada-ne-odustajem-od-sebe.jpg

Zbog nje se osećam dovoljno samouvereno da se ponosno ispravim i da se borim za ono u šta verujem. Zbog nje znam koliko vredim. Zbog nje se ne plašim da ponekad doživim neuspeh.

Zbog nje sam iskrena i skromna osoba koja želi da pomogne drugima. Zbog nje znam kako da se brinem o sebi. Zbog nje znam šta znači osetiti pravu ljubav.

Zbog nje sam jaka...

Jaka sam jer me je odgajila majka koja me je naučila da nikada ne odustajem od sebe. Naučila me je da ustanem čak i kada padnem i da pokušam ponovo.

Da kažem sebi da mogu da uradim sve što zamislim. Pomogla mi je da prihvatim činjenicu da sam samo čovek koji ponekad može da pogreši i da nemam razloga da se stidim toga.

Jaka sam jer me je odgajila majka koja me je naučila da je poštovanje prema sebi nešto najvažnije u životu. Naučila me je da prvo moram ja da volim sama sebe, da bi me i drugi voleli.

Jer vredim. I naučila me je da ne smem da dozvolim da me bilo ko uveri u suprotno.

Jaka sam jer me je odgajila majka koja me je naučila šta je prava ljubav. Imala sam sreće što sam rasla u harmoničnoj porodici punoj ljubavi, gde sam naučila da je ljubav najjače oružje kojim može da se pobedi u svakoj borbi.

Baš zato danas ne mogu da prihvatim ništa manje od pravog osećaja ljubavi.

Jaka sam jer me je odgajila majka koja me je naučila da ako si emotivan ne znači i da si slab. Ona mi je pokazala da izražavanje osećanja nije ništa sramno, već naprotiv, na to treba biti ponosan, jer retko ko zna da iskaže ono što oseća.

Zahvaljujući njoj, shvatila sam da biti ranjiv u ovom surovom i brutalnom svetu u stvari znači biti jak.

Jaka sam jer me je odgajila majka koja je uvek bila tu za mene. Uvek je stajala pored mene da me podigne kada padnem. Uvek je bila tu da mi pomogne da naučim životne lekcije.

I da razgovara sa mnom o svim problemima i brigama koje me muče. Uvek dostupna za savete i spremna da se žrtvuje za moje dobro.

Jaka sam jer me je odgajila majka koja je me je uvek podsećala koliko vredim. Osoba koja me je uvek učila da nikada ne smem da odustanem od svojih snova zbog drugih.

Predivan čovek koji mi je uvek govorio da glavu treba da držim uspravno i da nikada ne dozvolim da neko iskoristi moju ljubaznost.

Jaka sam jer me je odgajila majka koja me je naučila da su dobrota i iskrenost ključ za sreću.

Jaka sam jer imam sreću što me je ona donela na ovaj svet. Čista, iskrena i predivna osoba čije je srce puno ljubavi. Izuzetno ljudsko biće čija duša sija jače od jutarnjeg sunca.

Pravi primer. Prava inspiracija.

- Posvećeno svim majkama!  

Izvor

Možda vas zanima:

Тоblerone tunel – novi deo tela devojaka koji će one slikati ovog leta na plaži Na društvenim mrežama stalno se pojavljuju novi trendovi, koje devojke „slepo“ s...
Теst za koji je potrebno samo da spojite dlanove: Kakvog partnera imate pored sebe? Dlanovi osobe mogu da kriju tajne i karakteristike koje se teško primete na prvi...
Živote, samo sam želela da budem dobra majka, zašto mi nisi dozvolio? Danas je 240. dan, očekujem da tvoje malene noge pomere moj veliki stomak. Da...
Žene rangirane prema horoskopu - od najboljih do najlošijih devojaka za vezu Imali smo mogućnost da vidimo kako su muškarci rangirani prema horoskopskom znak...
Želela je da ga abortira, sada joj je blagoslov - Ko je Marija Dolores, Ronaldova majka? Od navijanja kada on igra na fudbalskim terenima do čuvanja njegove dece, Marija...
Zašto deca u rukama prosjaka stalno spavaju? Ovaj tekst je bio objavljen pre nekoliko meseci. Autor teksta nije tačno poznat,...